Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam dosc......

Moj maz to egoista.

Polecane posty

Gość Mam dosc......

Jestesmy cztery lata po slubie. Kiedys bylo miedzy nami dobrze. Teraz moze tragicznie nie jest, ale wkurwia mnie jego debilne zachowanie. Sorry za slownictwo, ale musze to z siebie wyrzucic. W tygodniu pracuje poza miejscem naszego zamieszkaniam wraca do domu na weekendy. Kiedy w tygodniu do siebie dzwonimy, piszemy to jest dobrze, ale kiedy wraca do domu zaczynaja sie jazdy. O co bym go nie poprosila to juz mu jest ciezko, juz wzdycha i steka. Najlepiej by bylo gdybym latala wokol niego i mu dogadzala nie liczac na nic w zamian. Jak mu cos nie pasuje to zaczyna sie wydzierac jak idiota. Lazi za mna, wali jakies glupie teksty niby smieszne w jego rozumieniu, podszczypuje mnie, albo daje klapsy kiedy jestem zajeta co mnie juz denerwuje totalnie bo jak mi przywali w tylek ta lapa to az piecze, no ale wedlug niego to oznala ze mu sie podobam. Kiedy daje mu do zrozumienia ze mnie to wkurza to sie obraza. Kiedy powiem mu pare slow do sluchu to znow zaczyna sie drzec. Najlepiej jest wieczorami. Kolacje by zjadl jakas dobra, wiec zonka musi zrobic, ale jemu nawet dziecka nie chce sie uspic "bo jej nie chce sie spac", a przeciez wiem ze to wynika z jego lenistwa. Jemu kolacje zrob, dziecku manne zrob, jeszcze nogi ogol i nie tylko bo Pan i Wladce chetnie by sie poseksil, tylko ze ja wtedy juz padam na ryj. Wczoraj wieczorem juz lezymy na lozku, z seksu nici bo miesiaczki dostalam. Nagle slysze "chcesz lodzia?". Momentalnie odechcialo mi sie wszystkiego. Pytam wiec "a ty mnie popiescisz?" na co pada odpowiedz " kochanie... Wiesz ze cie kocham, ale musze wczesnie wstac do pracy". I nawet na pieszczoty nie zasluguje... Kurwa.. Tak mi sie przykro zrobilo, ze zaczelam po cichu plakac. Kiedy pociagnelam nosem zapytam "i czego znowu ryczysz?" odpowiedzialam, ze mam katar. Mysliscie sie sie odwrocil? Ze sumienie go ruszylo? A w zyciu. Zasnal. Co za gnoj. Nie myslalam ze tak bedzie wygladac nasze malzenstwo po paru latach. A teraz pozostalo mi wycie w poduszke.

Gość Koleś123
bo życie to nie bajka ale nie narzekaj bo inni mają większe problemy

Gość Mam dosc......
Skoro ja nie zasluguje na nic lepszego to i on na wiecej niech nie liczy. Kochamy sie tylko w pozycji na jezdzca bo jemu sie nie chce dupy ruszyc. Ja pierdziele...

Gość dom zły
Bo z kobietami to tak jest: popłaczą sobie w poduszkę i potem już jest dobrze. Więc jakie wyrzyty sumienia miał mieć?

Gość Mam dosc......
Czy na ten moj post odpowiadaja sami faceci? Z wami juz tak jest, ze najpierw chodzicie za kobietami, cuda na kiju obiecujecie, a pozniej pokazujecie swoja prawdziwa twarz. Gdybym pare lat temu wiedziala, ze tak to wygladac bedzie to bym sie 10 razy zastanowila czy nie lepiej byc samotna i miec swiety spokoj i sie nie denerwowac na barana. Mam 25 lat, a czuje sie jabym miala z 50. Dzieki mojemu kochanemu mezowi.

Mam dość nie jestes sama,u mnie prawie tak samo,jestem prawie 3 lata po slubie i jestem w ciazy ,az sie boje pomyslec co bedzie dalej....

Gość mireczkowataa
autorko- to powiedz mu, że nie ma "nie chce mi się"- tylko idź pod prysznic a mąż niech usypia dziecko. Nie ma go cały tydzień, więc niech nie przesadza.

Gość bo facetom mózg
rozwija się tylko do dziesiątego roku życia.Wtedy nalewa się rozum. Potem "klapa się zamyka"i już tylko rosną...:O

Gość ale kobietom to nie
przeszkadza ważne że obraczka na palcu a potem sie zaczyna narzekanie że wyszły za idiotę

Gość mireczkowataa
swoją drogą nie rozumiem tego klepania w tyłek, aż tyłek piecze- gdyby mój facet mnie tak "klepnął' chyba bym oddała :) Kobieto, zacznij męza wprowadzać w obowiązki domowe i tyle. Dasz radę:)

Gość Mam dosc......
Stroic to trzeba miec sie za co. Jedzienie pod nos ma podsuniete. Chcialby sie calowac z jezyczkiem i dziwi sie dlaczego ja nie chce. Hmmm moze dlatego ze jego szczoteczke do zebow pokryla juz pajeczyna.

Gość Mam dosc......
Miereczkowata- nie masz pojecia o czym mowisz.

Gość powiedz mu że jego
zapach z ust jest nieprzyjemny co to za maniera u bab, że facet ma być jasnowidzem? skoro sam sie nie domyślił że mu z gęby jedzie, to sie nie domyśli od tego ma ruga połówkę żeby sie dowiedzieć.

Gość no i nie dziwota
ze wolimy obcokrajowców, niż rodzimych jaskiniowców. Ch wam w dupe Polacy. Wolę być ksężniczka za dnia i dziwką w nocy, niż sprzątaczką, praczką, kucharką i cholera wie czym jeszcze w dzień (oprócz pacy zwodowej natuerluch) i worem na spermę w nocy.

Gość mireczkowataa
a dlaczego nie mam pojęcia? Wytłumacz. Co dzinwego jest w tym, że mąż, ojciec- po całym tygodniu nieobecności powinien w domu coś zrobić?

Gość facet to nie baba
skoro sie pyta: co ci jest? odpowiadasz że masz katar to rozumie, że masz katar. a ta odpowiada, że ma katar i oczekuje pieszczot, chyba osoba z katarem potrzebuje wypoczynku, a nie seksu? więc sie facet odwrócił dał jej spokój, a ta ryczy. paranoja!

Gość Mam dosc......
Bo ten balwan wiedzial ze placze! Ale jemu to kolo dupy lata. Faceci to chooooje. Kiedys jeszcze wierzylam, ze moj jest inny. Lepszy. Albo i najlepszy. Okazalo sie ze bylam naiwna jak wszystkie mlode dziewczyny. Kazda wierzy ze ksiecia z bajki dostala, a potem z ksiecia robi sie ropuch.

Gość mireczkowataa
Autorko- ale Ty chcesz sobie ponarzekać tylko, czy jak? Bo nie rozumiem Ciebie w ogóle...Skoro widział, że płaczesz to dlaczego mu nie powiedziałaś dlaczego płaczesz?!

Gość dom zły
Bo ryczycie bez powodu, więc juz na to koło dupy lata. Mam kilka koleżanek, które też ryczą z powody swoich mężów dobrze zarabiających, że tacy nie wrażliwi, ale trzymają się tych mężów mocno, bo sobie nie wyobrażają życia bez kasy swoich mężów. Ryczą w poduszkę, narzekają, ale dopóki kasa jest, to jest dobrze.

Gość facet to nie baba
a ty jesteś taka najlepsza? facet chce tylko poseksić byłabyś miła, on też by byl, a jak sie obydwoje zaprzecie na swoich zabetonowanych pozycjach, to gówno z tego bedzie

Gość facet to nie baba
pójdzie do innej, będziesz miała tylko do niego pretensje.

Gość mireczkowataa
hahaha, facet chce się tylko poseksić, a ona chce tylko, zeby pomógł w domu. No i jak to rozwiązać?? :)

Gość facet to nie baba
no jak rozwiązać? jak? może napisać do premiera? chyba pogadać, jak to w małżeństwie? ale konkretnie bez stu pretensji.

Gość żółtaczka
Będzie ciężko to zmienić . Ale zawsze warto spróbować. Kiedy mąż jest w domu specjalnie rooozwlekaj robotę i nie reaguj na płacz dziecka. Facet nie wytrzyma (bo oni mają delikatne uszka:O), wejdź z brudnymi rękami do pokoju i powiedz, że właśnie szorujesz kibel a maluch jest głodny(lub ma mokro)...Poświęć się też i przeciągnij swoją robotę do północy, by luby nie doczekawszy się żony-zasnął...:O Mów mu wprost, że potrzebujesz jego pomocy. Konkretnie, wyznacz mu robotę, a potem nie zapomnij pochwalić. Faceci są jak dzieci i trzeba (niektórych) wychować... Ja, tuż po ślubie-przeżyłam szok.Mój ślubny nie miał żadnych obowiązków. Był obsługiwany jak pięciolatek. Mama mojego męża wstawała o 5 rano, by zrobić synowi śniadanie i kanapki do pracy...:O Słysząc w kuchni ruchy, wstałam(niby do wc) i ujrzałam ten jakże zabawny widok. Wiesz, co zrobiłam? Zaczęłam się głośno śmiać. Rechotałam, aż się spłakałam.:D Głupio było obydwojgu. Następnego dnia mąż wygonił teściową z kuchni i zabronił jej wstawać do niego. Potem się wyprowadziliśmy na swoje i powoli wdrożyłam męża do obowiązków.Zawsze podkreślałam jego ważną rolę w rodzinie.Mówiłam, że jest głową rodziny i bez niego-nie dam rady. Gdy był już gotowy do roli ojca, został nim. Dziś nie muszę prosić o pomoc. Sam ją oferuje. :)

Gość mireczkowataa
no pewnie, ze rozmowa byłaby najlepsza:) Ale autorka chyba nie takiej rady oczekuje :):)

Gość facet to nie baba
dokładnie tak, trzeba chwalić, od tego nic babie nie odpadnie, a facet zmotywowany na przyszłość jest.

Gość facet to nie baba
autorka wpadła w labirynt żali i frustracji, które w sobie pielęgnuje, wręcz szuka kolejnych przykładów jaki ten mąż niedobry, są takie masochistki, nic nie robi tylko narzekają. mąż autorki cudem nie jest, ale pewnie to dobry chopok i kocha swoją rodzinę jak umi.

Gość mężunio idealny wręćz
dobrze że ja jestem idealnym męzem a moja żoneczka ma ze mną jak w raju

kazdy mąż to egoista, najpierw opowiadaja bajeczki,zeby potem miec darmową dupę do grzania, sprzątaczkę i kucharkę, praczkę itd.... po to jest małżeństwo żeby usługiwać tym cholernym samcom!!!!!

Gość mężunio idealny wręćz
z tą darmową to trochę przesadziłaś ciągle się wam torebki rwą ciągle ich za mało, ubrań za mało, kosmetyków, jakichś bzdur kompletnie niepotrzebnych