Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozedrgana

wciąż się boję i jestem zmęczona

Polecane posty

Gość rozedrgana

Chcialabym sie poradzic,czy jakies psychotropy,tabletki antydepresyjne bylyby w stanie to odmienic,czy taki moj charakter po prostu Otoz wstaje i chce mi sie plakac,ale to bardzo czeste.Boje sie najprostszych zadan.Dni mijają mi na probie zrobienia czegos na studia,niewiele z tego wychodzi,glownie siedze w necie,uciekajac od zycia..Boje sie zadzwonci,cos zalatwic..nie wiem dlaczego,przeciez mnie tam nie pogryza Boje sie emocjonalnie zblizyc do nowych osob,wole starychprzyjaciol niz pojscie na randke.Jak juz pojde na randke,to czuje ze jest miedyz mna a facetem szyba nie do pokonania i ze ja nie moge byc pokochana za to kim jestem. Najgrosze jest,ze nie potrafie podjac zadnej decyzji,co dalej z moim zyciem.Na nic nie moge sie zdecydowac.Juz pojcie do sklepu i zrobienie zakupow jedzeniowych jest wyzwaniem Byly pewne trudnosci wczesniej,ale to sie wylacznie nasila z wiekiem. Najciekawsze jest to,ze uchodze za osobe pewna siebie i nieco zuchwala,ymczasem w srodku drgam z przerazenia. Jak sobie pomoc?

Gość elemeleziuta
Szkoda się męczyć, więc idz do psychologa. Powodzenia.