Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowe malowane

mój niemowlak boi się dzieci a dorosłych nie

Polecane posty

Gość kolorowe malowane

moja córka ma prawie skończone 8 msc i od jakiegoś czasu boi się dzieci ale to pewnie dlatego że ciągle jest w otoczeniu dorosłych poszłam do siostry ciotecznej kóra ma2 synów 1,5 lat i 3 i aby któryś wrzasną czy nawet spojrzał sie na nią to ona w płacz a jak zapłakał to tak samo aż sie zachodziła a do dorosłych sie śmieje nawet ciotka miała ją na rękach to się do niej śmiała jak podszedł chłopczyk od razu w płacz u mnie nie ma w rodzinie wgl małych dzieci tylko oni co prawda mieszkają blisko ale nie będę przecież codziennie do nich chodzić :) góra raz w tyg bo cześciej to raczej nie wypada ? :) mamy sąsiadkę która ma córkę w wieku 3 lat ale nie bardzo mi się widzi tam do nich iść bo od nich śmierdzi szkolną halą nawet gorzej... jak sąsiadka do nas przyjdzie to potem cały dom nam śmierdzi przez pół dnia

Gość ann_______123
Musisz z nią rozmawiać i mówić ze nie ma sie czego bać. Zabieraj ja w miejsca gdzie sa dzieci np. piaskownica zeby sie oswajała. Słodycze za darmo: http://www.freesweetsite.pl/join/50067 Wystarczy się zarejestrować i zamawiać. Zapraszam :)

Gość iuuiit
teraz ma tak, potem jej się odmieni, i tak jeszcze kilka razy

Gość kolorowe malowane
mam nadzieję że jej przejdzie :)

Gość kolorowe malowane
ale problem w tym że nie mieszkamy w mieście tylko na wsi :) i tu piaskownic nie mamy :) no oczywiście każde dziecko w swoim ogródku ją posiada :)