Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiniaaa99900

Wiosenna Odchudzanie!! Dieta kefirowa, Która ze mną? ;)

Polecane posty

Gość Kiniaaa99900

Hej ;) Od dzisjaj twardo postanowilam ze przechodze na diete kefirową (pije sie ok 1 litr kefiru dziennie i wode mineralną podobno mozna schudnąć nawet 10kg w ciągu 14 dni no i ja wlasnie tyle zamierzam na niej wytrzymac) zbieram sie na nią juz od jakis 2 miesiecy ale za kazdym razem nie wytrzymuje dluzej niz 3 dni co mnie zalamuje bo już wiosna nawet sie nie obejrzymy bedzie latoo a ja TAK wyglądam ;( bo brak mi w tej diecie wsparcia i motywacji, ale nie poddaje sie i dlatego pomyslalam ze jesli ktos jest wpodobnej sytuacji jak ja i chcial by sie przylączyc to moglybysmy wspolnie zacząć i sie wpierac w tej 'katordze' ;p nie tylko tu na kafeterii, ale moglybysmy sie wymienic mailowo numerami gg lub tel i napewno byloby nam latwiej ;) Bo trzeba jakos w bikini latem wyglądac ;) mam nadzieje ze ktoras sie dolączy ;)

Gość Kiniaaa99900
no dziewczyny naprawde nie ma zadnej chetnej? :)

Gość lubie kefirek z lidla
ja sie dołacze, chociaz do sniadania dorzucam jajko i herbatki linea i zielona i duzo kefiru. zaczełam od dzisiaj:))))

Gość Kiniaaa99900
no to fajnie mam nardzieje ze wytrwamy, dawaj znac jak ci idzie ;) Moze ktos jeszcze z nami? im nas wiecej tym lepiej ;)

Gość z glowa lepiej
nie zakladaj 2 tygodni na samym kefirze bo to ani madre ani zdrowe i jeszcze gwarantuje jojo lepiej co 2 czy 3. dzien badz na samym kefirze a w pozostale ogranicz cukry do minimum i jedz normalnie. waga bedzie spadac regularnie a nie doprowadzisz do deficytow

Gość gvhggvhjbh
a ile chudłaś przez te dwa trzy dni na kefirze?