Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Musze zbadać hormony a żeby móc to zrobic prawidłowo musę wiedzieć kiedy mam pierwszy dzień cyklu .Trudno jest mi to określić ponieważ co miesiąc gdy powinien pojawić się okres zaczynają mi się 3-4 dniowe plamienia a potem 5dzień jest normalna krew .Czy początek okresu to są te plamienia czy może ten 5dzień gdy pojawia się normalna krew to jest pierwszy dzień cyklu?Proszę pomóżcie! I czy te plamienia są normoalne ?czy to świadczy może o niski m progesteronie?

Gość +/?!
czy hormony maja wpływ na rozum u kobiet?

a moze tak swojego ginekologa sie zapytaj :/ a i hormony maja olbrzymi wpływ na rozum kobiety szczególnie w pewnych przypadkach :D

coś sugerujesz?nie możesz normalnie odpowiedzieć tylko jakieś głupie teksty.

no właśnie jak chcesz wiedzieć to pytałam ginekologa a on powiedział że moje złe sampoczucie oraz te plamienia sa normalne .Wieć nie zamierzam wiecej pytać lekarza i dlatego pytam tutaj a ty jak nie wiesz to po co się wpierd...i mi odpisujesz!to ty mózgu nie masz jak widać!

Gość amikk
musisz policzy przynajmniej od dwoch miesiaczek i wylicz 28 dniowy cykl. wtedy zobaczysz

niech mi ktoś normalny odpisze bo ja nie wiem naprawde jak to jest.Napisze jaśniej ;mam 4-5dni plamień piąty dzień boli brzuch i zaczyna się normalna krew i trwa to jeszcze przez 8dni w tym szósty siódmy i ósmy dzień to są już plamienia .Wiec pierwszy dzień cyklu to są te plamienia?Wiec każdy mając tak mógłby się pogubić co i jak .Nie wiem co w tym dziwnego !?

Miałam ten sam problem i zapytałam lekarza - powiedział, żeby plamień nie liczyć. Pierwszym dniem jest dzień, kiedy pojawi się swieża "zdecydowana" krew.

moje cykle nie trwają 28 dni ,są róże .Poprzedni cykl miał25dni a inne miały 35dni 33 dni 30 dni ,różnie bywa dlatego ja nie wiem.A lekarz twierdzi że to ok ,ja mu nie wierze!i radzę się tutaj jak człowiek...

amik i messol dzieki .Mi też się tak zdawało że trzeba liczyć od tej normalnej krwi ale jakiś czas temu na forum jedna osoba napisała mi że trzeba od plamień liczyć i dlatego wciąż mam wątpliwości i z tąd moje pytania ,nie wiem...moze głupie są...

Gość amikk
mam to samo. Okres spóźnial mi sie tydzien, a kiedy dostalam nie wiedzialam,czy to miesiaczka czy plamienie. 4 dni plamilam na brazowo a potem 5 dni krew

Gość amikk
nie ma sprawy ;) ktrore hormony bedziesz badac ? W bylas u endokrynologa? Badałas tarczyce? moze w tym tkwi Twój problem? masz jeszcze inne dolegliwosci ? np tradzik?

Nie mam problemów z cerą, w drugiej połowie cyklu mam silne nudności oraz włosy mi wypadają.Postanowiłam na własną rękę zbadać progesteron prl i tarczycę a potem jak będzie trzeba to estrogeny.I z badaniami do lekarza udać się by wtedy mógł powiedzieć czy rzeczywiście jest ze mna dobrze czy nie.Wizyta mnie za duzo kosztuje finansowo bym mogła t tak chodzić sobie do niego i pytać o pierwszy dzień cyklu .

a ty madry kim jestem że zaglądasz na forum dla kobiet?transwestyta czy zbok?

a ty co rzygasz to sam lizesz krew z ci.y swojej siostry hahahahahahahahahahahahahahhaha zbooookuuuuu

Kiedy badac te hormony o których napisałam ?pytałam już o to dziewczyn na innym forum a le też zdania były różne .że 21dnia cyklu progesteron ,prl 4-8dzień cyklu a estrogen 5-6dzień cyklu.tarczyca wszystko jedno kiedy.Czy tak?

Gość amikk
ja równiez leczę sie prywatnie i wykonywalam badania, u mnie wpływ na włosy i cere ma tarczyca. Biore lek od miesiaca i widac zmiane, zobacze w maju wyniki badan i okaze sie,czy poprawa jest znacza. A co do kosztow, że za drogo Cie to kosztuje. Ja jak mam jakis dylemat, lub nie wiem co robic kontaktuje sie z moim lekarzem telefonicznie i pytam go o nurtujace sprawy, w koncu od czegos mu płacisz prawada? I zarabia na Tobie od wizyty dużą sumke, wiec jako jego pacjentka masz do tego pełne prawo dzownic i pytac!! Moj lekarz kosztuje mnie 120 zł za wizyte

A widzisz nawet mi do głowy nie przyszło by zadzwonić do lekarza.W sumie jak ma pacjentki to może nie odbierać tel.Mnie wizyta kosztuje 150zł ,wcześniej też 120zł .U ciebie jest niedoczynność tarczycy ?

Gość no coz..........
zacznij brac castagnus na plamienia, ureguluje ci poziom homornow i dlugosc cykli no i oczywiscie plamienia przejda