Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Party1

Czy to wyrostek ?

Polecane posty

Od wczoraj odczuwam ból tak nad prawym biodrem, kiedy tam uciskam to bardzo mnie boli. Ból opisałabym jako ucisk, bardzo boli mnie gdy kaszlę. Od tygodnia boli mnie również głowa i żadne leki mi nie pomagają, mierzyłam temp i mam 35.8 C . Wczoraj również odczuwałam nudności i zawroty głowy. Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam

Gość AniaAnulkaAneczka
Nie, to raczej zarobaczenie organizmu.

Gość ano wypadałoby to sparwdzić
objawy często myslone z wyrostkiem. też myślę że jakiś robal robi ci spustoszenie w organizmie.

Gość własnie zjdałam arbuza
a skąd kto to może widzieć ? poczytaj sobie w necie. informacji na ten temat na pęczki.

już kiedyś chorowałam na lamblie i małam zupełni inne objawy. Wieć nie wiem czy to znowu moga być one .

Gość własnie zjdałam arbuza
a sparwdzałeś czy wyleczyles ? może prócz lambli miałes tez inne robaki, bo czesto pasożyty lubią towarzystow innych kolegów. Powtarzałes leczenie zeby wybic jaja ? hmm. jestem przekonana ze nie wyleczłes ie w 100% a pasozyty daja róznego rodzaju objawy a twoje jak najbardzioej pasuja do pasowytów.

Ja rozmawiałam kiedyś na ten temat z lekarzem, i powiedział mi że lamblii nie da się wyleczyć, jedynie da się je zaleczyć, więc może znowu powróciły. Ale niedawno się na nie leczyłam, i zawsze jak je miałam to nie dałam rady jeść, wręcz czułam niechęć do jedzenie, bo potem źle się czułam i chciało mi się wymiotować.

No to czyli że je masz. A to że nie da się ich wyleczyć to jest totalna bzdura !!! Moja znajoma wyleczyła zapperem, może warto zainwestować w to urządzenie, na allegro można kupić dobry już od 200 zł, wiem ze to drogo no ale zawsze będziesz mieć pod ręką, A jak nie chcesz zappera to lecz się ziołami i zmień dietę koniecznie na jakiś czas. Odstaw cukier, nabiał, białą mąką bo pasożyty to bardzo lubią. Zacznij wcinać czosnek i cebule. kup sobie wyciąg z orzecha włoskiego z piołunem i goździkiem taka mała nalewka. Zioła para farm też są ponoć skuteczne, Vernicadis też jest podobno skuteczny lek. No zapper podobno w 3 minuty wybija lamblie, poczytaj o tym. Nie wierz lekarzowi że nie da się tego wybić. Lamblie robią wielkie spustosznie w organzimie więc bierz się za to bo szkoda zdrowia. Czytaj o tym, bo jest wiele informacji na ten temat w necie. Życzę powodzenia i nie daj się robalom. Pozdrowionka 🖐️

ahaa i pij codziennie na czczo wodę z cytryną, robale tego nie znoszą. Sok z grejfruta, sok z kapusty kiszonej, sok z ogórków kiszonych, sok z marchewki, lewatywa czosnkowa, pestki dyni wal wszystkim na raz to się wyniosą.