Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ze wszystkiego już wyrosła

Ładne? Króty kolor wybrać?

Polecane posty

Gość erw3rwe
chyba rózową aczkolwiek wszytskie dziewczynki w rózu mogla by byc ta turkusowa :)

Jak dla mnie byłoby ładne, gdyby nie to serduszko na środku, wszystko psuje! A kolor niebieski.

Mnie się nie podoba, ale jeżeli już wybierałabym to biało-różową. Dopytaj tylko czy to bawełna (nie piszę o spódniczce), bo mnie na to nie wyglada, a w opisie nic nie ma na ten temat.

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
okropna tandeta

Gość olalallllllllllllllllllll
dla mnie wręcz brzydkie przepraszam autorko

A pokażcie co jest ładne Dziecko mi powyrastało ze wszystkiego i muszę uzupełnić szafę na wiosnę. Kupiłam na razie 2 pary czarnych leginsów i jedne różowe. Potrzebuję 2 tuniczek z długim rękawkiem 2 z krótkim sweterka Nie bardzo wiem co fajnego kupić. Nie chcę żadnych hello kitty czy świnek czy innych bo aż mi słabo od tego. Może macie coś fajnego na oku. Tak żeby założyć do getrów na spacer.

nie irytuj sie chciałaś opinie to dałyśmy poszukaj coś jeszcze, albo kup tą przecież my w tym chodzić nie bedziemy ja dla syna też muszę się naszukać, zeby coś sensownego i ładnego kupić i niekoniecznie niebeiskiego

A ja się wcale nie irytuje. Sama nie byłam w 100% przekonana co do tej tuniki dlatego zapytałam. Przeglądam allegro ale nic tam powalającego nie widzę właśnie. Byłam też w paru sklepach i też nic mnie nie urzekło. Nawet nie wiem jakbym chciała ją ubrać. Patrzyłam jak są poubierane takie małe dzieci to w większości w kitty i inne a ja mam tego przesyt.

serio proszę o jakieś linki z fajnymi waszym zdaniem tuniczkami. Może się czymś zainspiruje i coś mi wpadnie w oko bo jak tak oglądam wszystkie po kolei to nic nie mogę wybrać. To nie była irytacja tylko wielka prośba.

ja mam syna wiec Ci nie pomogę