Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

czy to ciąza

Polecane posty

Gość

witam wszystkich mam pytanie jako że mam bardzo nieregularne miesiaczki to chciałabym sie dowiedziec czy mogłam zajsc w ciaze. 15 stycznia odstawiłam tabletki anty(ostatnia tabletka z blistra) po 5 dniach nastąpiło krwawienie z odstawienia. Nastepna miesiączkę dostałam 24 lutego więc mój cykl trwał 35 dni (to taka moja średnia bo przed tabletkami miałam cykle od 32 do nawet zdarzało się 42 dni)Kochalismy sie mężem 10 i 15 marca idac na całośc bo bardzo chcę miec dziecko ale nie wiem czy były to dni płodne niby obserwowałam swój śluz który był 15-tego wodnisty i czułam jakby było mi mokro ale ten śluz nie był rozciągliwy, następnego dnia po południu śluz był biały i gesty i się ,,kulkował'' (był taki 3 dni) kochaliśmy sie 15 rano wiec nie wiem czy nie trafiliśmy w sam szczyt. Zrobiłam test 24 (Quick vue) rano i wyszedł negatywny drugi zrobiłam 24 popołudniu (peppino) i też negatywny i nie wiem co sadzić od 3 dni czasami dziwnie pobolewa mnie brzuch choć przed okresem raczaj mnie nigdy nie bolał tylko puchł jak balon a teraz jakby spuchł ale nieznacznie.Dodam ze mam 26 lat i 4-letnią córkę. Czy możliwe że test jeszcze nie pokazał ciązy a ona jest? Przepraszam ze tak trochę namieszałam

Gość iwaaasdas
możliwe, mi dodatni wyszedł dopiero po tygodniu, wcześniejsze były ujemne :)