Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

m*ka

dla wytrwałych - 6 weidera - prezentuje moje efekty

Polecane posty

[img]http://s1.pokazywarka.pl/i/989320/718370/6-we idera.jpg [/img] [img]http://s1.pokazywarka.pl/i/989320/355457/brzu ch.jpg [/img] jestem w pół drogi do końca wczoraj robiłam fotki w 18 dniu, dziś moj 19 dzień, i musze powiedziec ze chyba na 2 ćw, wogóle nie czuję obciażenia na brzuch, tak już przywykłam do wysiłku. wklejajcie swoje jesli macie --------------------------------------------------- oczywiscie moze brzuch wam sie nie podobać z przodu, bo linia którą widac jeszcze nie znikła po ciąży urodziłam 8 miesiecy temu, ale i tak jestem bardzo zadowolona z rezultatów 6 weidera... polecam ją tylko dla wytrwałych , ćwiczy oprócz mięśni siłę woli.

Gość Mimi kukuszima
Nie znajduje nic, spacje się usuwa i nie znajduje zdjęć, coś spartoliłaś.

poważnie ćwicze 6 dokładnie od 8 marca dzisiaj to moj 19 dzień, cóż jak przestałam sie mieścic w niektóre fajne ciuchy sprzed ciazy trzeba było sie wziąć za siebie, tak!

tłuszcz mam zamiar spalic na skakance, sama 6 kształtuje mięśnie całego tłuszczyku nie spali ale zmniejsza obwód talii jak widać ... sama 6 jest czasochłonna teraz poświecam na nia około poł godziny, po niej jeszcze cwicze zestaw na boczki i kręgosłup, jak skoncze 6 dopiero zaczne bieganie na przemian ze skakanka bo czasowo nie wydoliłabym teraz

To chyba jesteś wyjątkiem no ale ok. Wg mnie 6 daje efekty tylko jak się połączy ja z racjonalnym żywieniem i ruchem. , głownie ma ona służyć rozbudowie mięśni. Ile schudłaś w ciągu tych 19 dni ?

A no to widzisz nie sama 6 ćwiczysz:d Fakt jak połączysz to z innymi ćwiczeniami to myślę, że do wakacji będzie super :) Byle później sie pilnować :)

od początku lutego zmniejszył mi sie obwód w pasie o 3cm, uda o 4cm,. 6 weidera zaczełam cwiczyc juz od stycznia, ale musiałam przerwac 2 razy, teraz3 x zaczełam i mam nadzieje ją skończyc

no w 6 najważniejsza wytrwałość , ja nie dałam rady bo czasu mi brakowało niestety. noo 3 cm to dużo :) Ja ćwicze na vacu , hehe ale na siłownie muszę iść coś z rękami zrobić bo niestety po 3 miesięcznej przerwie od fitness mieśnie się zrobiły rozlazłe ;/

oprócz tego jestem na diecie bez słodyczy, mararonów jasnego pieczywa od około 2,5 miesiecy, sachudłam ok 6kg, to mało bo nie ćwicze wydolnosciowo, .... zobaczymy jak to sie potoczy dalej po skończeniu 6. przepraszam nie dopisałam ze jestem na diecie i ze cwicze jeszcze jakies 20 minut innych cwiczeń.

ale vacu masz w domu? czy chodzisz na siłownie ? ile w nim ćwiczyłam i ile schudłaś ?

oj na vacu w domu mnie nie stac i chyba by się nie zmieściło :) chodzę 2 razy w tyg, kiedyś chodziłam częściej. Nie wiem czy schudłam bardziej staram się żeby nie przekraczac swoich wymiarów które mam . Czyli jem wszytsko ale w pasie ma być 64 cm i koniec :D Kiedys chodziłam na fitness byłam bardzo zadowolona bo jednak nie ukrywajmy vacu skuipia się na dolnych partiach ciała a fitness jest ogólnorozwojowy :) Na fit i na diecie w ciagu pół roku schudłam cos kolo 10 kg

dziewczyny żadna nie ćwiczy ? aż nie chce mi sie wierzyć

Gość doooo m*ka
no nie ćwiczą jak widać a potem cellulit wywalaja w lato na wierch, i zwisajace brzusisko wstyd, wstyd, weźcie sie baby do roboty jak m*ka bierzcie z niej przykład, popatrzcie jaki ma pięknie ukształtowany brzuch, któraś ma lepszy co ?

Moj maz cwiczyl i z oponki zrobila mu sie kratka :P Zrobil cala :) Polecam,jest to ciezki wysilek,ale krotki czas i efekty miodzio..

ćwiczyłam, nawet długo bo prawie całą przebrnełam ale nic nie dało - za dużo było sadłka :P przerzuciłam się więc na hula hop a jak zrzuce tyle ile chce strzele se 6 :P

Gość Sluchajcie,a jak to
Wplywa na biust?maleje?robi sie obwisly??

Gość Wspolczuje Wam
Ja po ciazy brzuch plaski,nie musze tam zasowac...Rodzilam S mies temu.. W ciazy przytylam 10kg

Gość hhyerye
a niech mi ktoś wytłumaczy jak się ćwiczy a6w bo patrzę na tą tabelę na stronie głównej i nie bardzo wiem o co chodzi :/