Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanamaturzystka

Czy myślicie, że to oszukanstwo internetowe?

Polecane posty

Gość zalamanamaturzystka

2 tygodnie temu zamowilam sobie prace maturalna z internetu, facet ma swoją strone ( nie blog), wszystko wyglada bardzo wiarygodnie. Wysłałam do niego maila czy podejmie sie napisania mi pracy maturalnej, odpisal, ze tak, wyznaczyl kwote, po czym ja zrobilam przelew, odpisal, ze wszystko ok i zaczyna prace nad moja prezentacja. Tydzien temu napisal, ze praca jest juz gotowa, tyle zebym przypomniala mu temat jaki mialam, bo pisal kilka naraz i nie pamieta ktory był czyj. Ja mu podalam i czekam juz tydzien na nadeslanie i nic. Numer podany na stronie nie istnieje ! i to mnie niepokoi. Ogolnie facet odpisywal srednio co 3-6 dni, to mnie bardzo denerwowalo. Poza tym, na stronie napisane bylo, ze praca bedzie gotowa w 3-5 dni, a ja juz czekam 2 tyg. Czy to moze byc oszukanstwo? Ale z drugiej strony, ryzykowalby reklamujac sie na stronie internetowej? Wydaje mi sie, ze latwo jest kogos takiego namierzyc.

Gość marinmaron
oszukanstwo ahahahahahaha, dobrze, ze ty sama nie bralas sie za pisanie tej pracy ahahahahahaha

Gość beciakkka
Oszukano oszusta ... Czego się spodziewałaś: uczciwości jeśłi sama popełniasz przestępstwo?

Moze i latwo jest kogos takiego namierzyc, ale zarowno on, jak i Ty popelniacie przestepstwo, wiec... na pewno to zglosisz?

Gość zalamanamaturzystka
http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2496853 To chyba Ty jestes jakis niedoinformowany na temat slow w slowniku jezyka polskiego :) Ale tak to jest jak gimnazjum sie dorwie do internetu :)

Gość szybka.
O S Z U K A N S T W O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Gość marinmaron
co ty mi kurvo pokazujesz? napisalas oszukanstwo a nie oszustwo! oszukanstwo to sie moze u ciebie na wsi wola. idz precz locho, mam nadzieje ze nie zdasz tej matury garkotluku.

Bez przesady, nauczyciele dokładnie sami wiedzą, że 90% prezentacji maturalnych piszą uczniom nauczyciele czy studenci, więc nie róbcie sensacji. Mogłaś zostać naciągnięta, było trochę poszperać w google czy ktoś na jakimś forum ostrzega innych przed tym panem. A jaka to suma?

Gość łomiarz
Tak, myślę, że to oszustwo. No i co zrobisz? Zgłaszając go sama się zgłosisz i przyznasz do przestępstwa. Głupich nie sieją, sami się rodzą! :D

Jeśli już ktoś decyduje się na taki układ z osobą z internetu to musi pamiętać, żeby całej sumy od razu nie przelewać, czyli można tylko przesłać zaliczkę na początek albo umawiasz się, żeby prace wysłal pocztą i płatność za pobraniem.

Gość zalamanamaturzystka
krikri - nie chodzi mi już o kwote, niemniej było to 80 zł. Jestem w bardzo niekomfortowej sytuacji, ponieważ muszę oddać bibliografie do czwartku i to jest moim problemem. Jednak łudze się, że może jeszcze odpisze. A wypowiedziami reszty się nie przejmuje, już nic na to nie poradze, ze internet jest otoczony idiotami :)

To Ci mało czasu zostało. Poleciłabym Ci jedną babkę, ale ona do czwartku raczej nie napisze..

Gość zalamanamaturzystka
Tym bardziej, ze sam mi napisał, ze moja praca jest już gotowa i zebym podała temat, wiec w przeciwnym razie chyba w ogole by sie nie odezwal. Kurcze, nie wiem, naprawde.

Gość no i dobrze ci tak
tak sie u nas zdaje maturę, tak zalicza studia, tak pozniej pracuje....

Gość zalamanamaturzystka
Myslisz, ze do czwartku nie napisalaby tylko bibliografii?

Gość jalapeno
"internet jest OTOCZONY idiotami" - i przestajemy się dziwić, że tępa strzała musi kupować pracę maturalną. Natomiast litościwa krikri została przeze mnie zgłoszona administratorom kafeterii - wiesz że zachęcanie do kupowania prac (maturalnych, magisterskich itp) jest KARALNE?

Może i by napisała gdybyś przedstawiła swoją sytuację. Najpierw poszukaj na tej stronie :)

Jalapeno, nie masz większych zmartwień? Internetowe jełopy.

Gość marinmaron
myslimy, ze jestes jednym wielkim OSZUKANSTWEM aahahahahaha

Gość obciążona psychicznie
Ja mogę napisać Ci pracę. Dziś byś miała już bibliografię i ramowy plan, tylko musiałabyś podać temat.

Jalapeno, dodam, że marne twe trudy bo administracja ma to w dupie.

Gość łomiarz
idiotami :D :D jesteś tego najlepszym przykładem :D nigdy nie płaci się z góry, czy interes jest legalny czy nie płaci się po Idiotka :D :D :D

Gość anitapppp
a powiedz co zrobisz jezeli on ci tej pracy nie wysle? nie moglabys sama napisac tej bibliografi to nie jest az takie trudne

Gość takie sprawy to ja załatwiam..
Wiesz co, mam nadzieje,że to oszustwo. Gówno mnnie obchodzi,ze 80%maturzystów korzysta z pomocy.Mam 32 lata, swoja maturę pisałam juz dawno.Nie znałam żadnych pytan, jakie mogą pojawic sie na egzaminie- czy to z polskiego, czy z języka czy z przedmiotu wybranego. To była weryfikacja wiedzy, którą się miało.To samo na studiach.Na obronę szłam w strachu,ale MIAŁAM jakąś wiedze, samodzielnie się do wszystkiego przygotowywałam.Mam koleżanke, która nie dość,ze ZAWSZE I WSZYSTKO ma załatwione, to jeszcze uważa sie za jakis autorytet i nosi dupe wyżej niż sra ;/ A jak zapytałam, jaki ma tytł pracy zaliczenuowej, to nie mogła sobie przypomniec.Internetu nie potrafi obsługiwac,byle jakie prace, na kilka stron, były pisane na zamówienie.No ale ma tytł mgr, konczy a moze juz skonczyła drugi kierunek ;/ Egzaminy załatwoione, po prostu rzygac mi sie na to wszystko chce.Taka zaradna;/ Sprytny gościu, który pisze ci te prezentacje.Naciągnie kilka osób, a pewnie i więcej.Zbierze jakas am sumke.A Wam, pustym głowom, wstyd bedzie komukolwiek o tym powiedziec i oskarzyc o oszustwo.

Gość jalapeno
Potem są rozżaleni, że w pracy ktoś wymaga własnej inicjatywy... i twierdzą, że tylko przez ZNAJOMOŚCI mozna dostać dobą posadę... Ha ha ha, no cóż, w pracy nie da się "ściągnąć z netu". Krikri - myślałaś, ze od razu ci wyślą spec grupę? Nie ma pośpiechu, jesteś ZAREJESTROWANYM uzytkownikiem, mają cię więc na widelcu, tępoto.

Mamy płakać bo akurat przyszło Ci pisać starą maturę, gdzie ciągnęło się pytania na ustnej? Napisz zażalenie do CKE, czy pana Tuska, że dzisiejsza młodzież ma za lekko. Każdy kombinuje jak się da, taka prawda.

Gość łomiarz
ależ tera wszystkie ciecie mgr majo tyle to je warte :D

Jalapeno, cmoknij mnie w tyłek. :) Najporządniejszy człowieku w kraju.

Gość pisanie prac maturalnych
Jaki masz temat? dlaczego sama nie spróbowałaś napisać? A ten facet podał Ci chociaż propozycję książek, filmów, czy obrazów, bo nie wiem czego dotyczy temat i na czym miałaś swoją pracę opierać. Podał? Czy napisał tak sam z siebie? A Ty nie masz pojęcia nawet co praca zwiera? Ja też piszę prezentację, ale najpierw wysyłam propozycję utworów, lub wysłuchuję propozycji maturzysty. Proszę o wpłacenie 50% sumy, następnie wysyłam gotową bibliografię wraz z planem ramowym. Po akceptacji, proszę o dosłanie drugiej części kwoty i po kilku dniach maturzysta dostaje całą pracę. Ja często polecam pisanie prac samodzielnie, bo potem nie ma problemu z nauką, maturzyści znaj temat. Najtrudniej w większości jest właśnie wybrać utwory i zacząć pracę, czasem tylko naprowadzam za co nie pobieram opłat, a dla maturzysty jest to rozsądniejsze rozwiązanie. Podaj mi temat.