Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanamaturzystka

Czy myślicie, że to oszukanstwo internetowe?

Polecane posty

Gość takie sprawy to ja załatwiam..
Słuchaj mądralo, kiedyś przynajmniej było sprawiedliwie i tyle. W moje szkole akurat nie znaliśmy wcześniej pytan, chociaz były takie, gdzie było podane wszystko na tacy. Sorki, ale maturzysta nie jest po pachy zarobiony, zeby kilka godzin nie poświęcic n ajakas tam prezentacje ;/ Laska sie boi,ze do czwartku nie dostanie bibliografii. Sorki!!!!!!!!!!!! przeciez to największy młot potrafi cos wykrzesac!! Jasne,ze kazdy jakos tam kombinuje, ale odrobinę wstudu miej dziewczyno i sama rusz dupe ;/

Gość jalapeno
Pośmiej się tak po maturze, jak spróbujesz się dostać na studia, albo chociaż zrozumieć formularz do wypełnienia. Oj, kozaki w necie - faktycznie. Ale to my się będziemy smiać z kolejnej idiotki na smieciowej umowie.

Gość łomiarz
Idiotka :D :D :D :D Bierzesz z dupu do paszczu :)

Nigdy nie było i nie będzie sprawiedliwie, ludzie w Twoich czasach jak i dziś pisali sobie ściągi na rękach, nogach czy przezroczystym papierze i na masę ściągali. I tak będzie zawsze, czy to się Tobie, mi, innym podoba czy nie podoba.

Gość hmmmii
Jaki masz temat?

Gość ffffffffffeeeee
nie konieczniee....jeżeli to zgłosisz zawsze możesz wytłumaczyc sie ze wysłałas mu do sprawdzenia go.. i zeby miec dowód ze jest oszustem .

Gość obciążona psychicznie
A ja wam powiem, że ta ustna matura teraz to śmiech na sali. Do niczego nie jest to wliczane, i w żaden konkretny sposób wiedzy maturzysty nie sprawdza. Mogliby ją całkowicie znieść i zostać tylko przy pisemnej. Skończyło by się wtedy pisanie prac maturzystom i tyle. Ale dopóki tego nie zrobią, niektórzy (jak ja ), mają jakiś dochód czy wam się podoba czy nie :P

Gość lampka winka
No to napisz gościowi, że wali Cię to, że odpowiesz za to, i że zgłaszasz sprawę na policję. A sama zabieraj się szybko za pisanie i popracuj trochę jak chcesz mieć tę maturę.

Gość zalamanamaturzystka
Kał w literaturze współczesnej