milenka100000 0 Napisano Marzec 26, 2012 Hej Wam :* Od środy(21 marzec) biorę tabletki antykoncepcyjne Daylette, dzisiaj kupiłam tabletki osłonowe Asequrella.Tabletki anty biorę o godz. 22 a asequrellę powinno się brać 2 godziny po anty... czy mogę brać np, godzinkę po ? Wiadomo że czasem każdy jest zmęczony i o 12 w nocy już śpi :o 11 maja idę do ginekologa to porozmawiam z p.Ginekolog o zmianie godziny przyjmowanych hormonów ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Marzec 26, 2012 A po co masz o tym rozmawiać z ginekologiem? Bierz tabletki o 20, a asequrellę o 22 i po sprawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milenka100000 0 Napisano Marzec 26, 2012 Chcę brać je regularnie o tej godzinie co zażyłam pierwszą tabletkę.. czy zmiana godziny wpłynie na skuteczność tabletek ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Marzec 26, 2012 Tabletki należy przyjmować o tej samej porze, niekoniecznie dokładnie o tej samej godzinie. Zmiana o dwie godziny nie wpłynie na ich skuteczność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milenka100000 0 Napisano Marzec 26, 2012 Dziękuję za pomoc ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milenka100000 0 Napisano Marzec 26, 2012 a jeszcze chciałam się zapytać czy od 1 tabletki jestem już zabezpieczona ? Wczoraj o 22 wzięłam piątą a dzisiaj uprawiałam sex bez zabezpieczenia,ale mój chłopak nie zrobił"tego" we mnie :). mam być spokojna? dodam mam dni niepłodne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Marzec 26, 2012 Jeżeli pierwszą tabletkę wzięłaś pierwszego dnia miesiączki to od pierwszej tabletki jesteś zabezpieczona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milenka100000 0 Napisano Marzec 26, 2012 wzięłam pierwszego dnia miesiączki :) Dziękuję;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach