Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dominikkk

Dziewczyna nie okazuje mi uczuć 16 lat

Polecane posty

Witam chodzę do 3 kl gim i jestem z dziewczyną od mojej pierwszej klasie gim czyli już trochę się znamy. Od początku podobała mi się i tak coraz częściej się spotykaliśmy po szkole i w końcu jesteśmy razem. Ja staram się z swojej strony pokazać że mi na niej zależy, kupując kwiatki, miłe słówka czy to w smsach czy przy spotkaniu a Ona w ogóle nie stara się mi okazać żadnych uczuć :| Nawet gdy idziemy nie trzymamy się za ręce a nie wspominając się o przytulaniu. Dwa razy próbowałem ale dopuściłem bo widziałem że i tak mnie nie obejmie czy chociaż trochę odwzajemni. Nie wiem czy ja może za dużo nie wymagam na niej? Może w wieku 16 nie powinienem tak się zachowywać pomimo tego że długo się znamy.

Gość słodkilu
Widocznie nie w głowie jej amory.

Gość gwoli wyjasnienia...
albo dziewczyna ma taki charakter (troche zimna jest) albo z jakiegos powodu nie chce sie afiszowac uczuciami do ciebie. moze ma na oku jakiegos innego i nie chce go calkowicie do siebie zrazic.

Gdyby chciała być z innym chłopakiem to wydaje mi się że bez problemu znalazła by sobie chłopaka chociaż by w swoim LO. Cafe Atlantico Myślisz że tak łatwo zostawić dziewczynę na której mi zależy?

Gość Kinia;*
To normalne ze jestes czuły i wymagasz tego samego od niej. To dobrze świadczy o Tobie i najwyrazniej to z nią jest coś nie tak, moze taki ma charakter, moze nieśmiała, może byc mnóstwo wytłumaczen. W kazdym razie Twoje jest spoko;)

Gość znowu kumulacja
piszesz strasznie niegramatycznie :( dwója dla twojej polonistki. a dziewczyny nie zawsze szukają w facecie "fizyczności" - moze dla nei j to za wczesnie jest, mimo tego, co się teraz w gimnazjum wyprawia;) a jesteś pewien ,że ona traktuje wasza relację jako związek a nie tylko koleżenstwo?

@znowu kumulacja Sorki za moja niegramatyczność, po prostu spieszyłem się na trening i musiałem bardzo szybko napisać ten temat. Może faktycznie masz racje, może po prostu traktuje naszą znajomość jako koleżeństwo chociaż mi mówiła co innego :| Wiem co się wyprawia w gimnazjach, mogę to zobaczyć na każdej przerwie i poza szkołą. Ale nie możesz wrzucać wszystkich do jednego worka, istnieją jeszcze takie "perełki" które nie piją alkoholu, nie palą papierosów. Nie chce żebyście pomyśleli sobie że tylko szukam okazji żeby się z nią przespać czy coś bo nie o to mi chodzi, tak dla sprostowania :D