Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julitka.....

do mam co siedza w domu

Polecane posty

Gość julitka.....

Witam!mam pytanie do ilu siedziałyscie w domu z waszymi dziecmi ja mam mozliwosc siedzienia z dzieckiem do 3roku zycia w tej chwili ma 2,2latka i mam tez mozliwosc wrocenia teraz do pracy juz sama nie wiem co robic czy jeszcze poswiecic ten czas corce oj obawiam sie zeby poznej nie było krzykow w przedszkolu

Gość Minkainka
Nie siedziałam ani chwili. Biegałam ;) 3 lata, z drugim 3,5.

Gość julitka.....
"siedziec" w domu oczywiscie wiem ze to nie jest siedzenie

Gość julitka.....
oczywiscie chodzi mi o to czy nie ucierpi na tym mała bez konatktu z dziecmi

Gość ann_______123
Tak naprawdę zależy czy te pol roku sprawi np ze bedzie Ci trudniej znalezc prace, wypadniesz z obiegu. Jezeli nie i jezeli sytuacja mkaterialna nie zmusza Cie do powrotu to ja bym posiedziala z dzieckiem jeszcze. Słodycze za darmo: http://www.freesweetsite.pl/join/50067 Wystarczy się zarejestrować i zamawiać. Zapraszam

Gość ann_______123
kontakt z dziecmi mozesz jej zapewnic nie tylko w przedszkolu - teraz bedzie coraz ladniejsza pogoda takze place zabaw itp wskazane :) pozdrawiam Słodycze za darmo: http://www.freesweetsite.pl/join/50067 Wystarczy się zarejestrować i zamawiać. Zapraszam

Gość julitka.....
nie chciałabym ten czas wykorzystac na nauke zapisac sie na rozne kursy prace tak czy tak bede musiała znalezc nowa

Gość julitka.....
nawet jezdzimy na rozne zajecia dla dzieci w naszym miescie tylko jakas taka presja jest ze wszystkie matki wracaja do pracy juz sama nie wiem

Siedziałam 7 miesięcy, potem dziecko zaczęło sie samodzielnie przemieszczać i już na pewno nie da sie tego nazwać siedzeniem :o

Gość julitka.....
napisałam siedzieniem w sensie ze nie pracujecie ile razy mam pisac wiem ze to nie jest siedzenie mam corke ma 2,2lata i wszedzie jej pełno

Ja wzięłam rok urlopu wychowawczego, ale zamierzam go wydłużyć maksymalnie, aż dziecko pójdzie do przedszkola. Właśnie szukam dodatkowej pracy, która nie będzie przeszkodą w opiece nad synkiem :-)

Gość Elilka 31
Turututu - a istnieje taka możliwość, żeby być na urlopie wychowawczym i dorabiać? Pytam, bo po macierzyńskim nie chcę wracać do pracy (telemarketing) tylko chciałabym iśc na wychowawczy. Martwię się tylko o kasę, czy nam starczy.