Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala22-90

Bardzo proszę o radę- sex podczas okresu

Polecane posty

Gość mala22-90

Witam. Chciałabym prosić o radę bardziej doświadczonych osób. Odrazu chce zaznaczyć, ze nie jestem jakąś małolatą, która przeżyła swój pierwszy raz. Otóż wczoraj wygłupiałam się z narzeczonym wiadomo jak. Dzień wcześniej tj. 24 marca dostałam okres. Następnego dnia właśnie mój ukochany bardzo chciał się kochać, ale ja ze względu na okres źle się czułam. No i skończyło się na tym że penisem chwilę podotykał moją waginę, ale bez wkładania do środka. No i nie byłoby tematu, gdyby nie to, że dziś tego okresu praktycznie nie ma. Jest znikomy. A to dopiero trzeci dzień. Dodam, że w dwóch poprzednich dniach był normalny. Zastanawia mnie ta sytuacja, gdyby ktoś był tak miły mi pomóc z góry dziękuję i czekam na odpowiedź. Pozdrawiam

moja koleżanka tak miała że miała 3 dni okres a później jej zaniknął okazała się CIĄŻA. Mogłaś np zajść w ciąże miesiąc temu a teraz dopiero odbija się to na miesiączce. Albo po prostu zaburzenia hormonalne

Gość mala22-90
Tak. Ciąża od nietrzymania penisa w środku? Boże, to nie było by problemu z jakimkolwiek niżem. Proszę o bardziej racjonalne porady

Gość mala22-90
No właśnie to mnie zastanawia, bo okres był nawet taki obfity, a dziś jakoś dziwnie słaby. Dodatkowo ten tydzień grypę miałam. Ale na ten okres normalne objawy miałam. Także ciąża? Hmm

Gość porannarosaa
pewnie przez grype. Lub ja miałam podobnie, pierwszy dzien super obfity okres, na drugi dzien dostalam mega krwawienia, ze biegnac do łazienki zostawiłam za soba krwawy slad a podczas wyciągania tampona wypłynął ze mnie takie gigantyczny skrzep średnicy na lekko ze 4-5 cm, a zaraz po tym okres zanikł. Gin mi powiedział że być moze miałam jakiś cykl bezowulacyjny i to przez to. dostałam tabletki ziołowe Castagnus i jest git.

Gość mala22-90
Naprawdę nie wiem co się dzieje;/

Gość mala22-90
Może ktoś jeszcze ma podobne doświadczenia?