Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fa fafafa fa

Polacy to PIJACY. wstyd

Polecane posty

Gość fa fafafa fa

wstyd przed innymi normalnymi narodami. stereotyp Polaka - pijaka jest calkowicie prawdziwy!!! nie ma u nas mrozu jak u ruskich wiec po cholere Polacy tak chleja? ten narod do niczego w zyciu nie dojdzie, co najwyzej beda wybitne jednostki

Gość gordon brałn
i co z tego? normalne chyba, nie? pozatym trzeba dodać że polacy to jeszcze złodzieje, katoliki z sumieniem zdegenerowanego recydywy, krętacze, oszusty, naciągacze, i często zwykłe kur­wy (polki zazwyczaj) i to też normalne

Gość ujhnkhkhguyjk
Zapraszam do bloku po ZSRR tam jest to samo, zapraszam do Szwedzi tam to chlają... ciągle winka itd, zapraszam do Hiszpanii, Włoch tam to są krętacze i kurwy...

Gość fa fafafa fa
jakby powiedziec Polakom ze alkohol jest lekarstwem to by go wywalali do zlewu, takie to jest niedobre. nie mozna nic zalatwic bez alko, najlepszy prezent za pomoc sasiada, robote - alko

Gość stary wyjadacccz
zapraszam dogrecji to wszyscy kradna temu kraj bankrtutuje. prosty przyklad. zachodze do sklepu cos jak empik po jakas tam płytke płtka cena 7ojro ale gosc za kasa mowi ze sprzeda mi za 3, idzie na zaplecze przegrywa i sprzedaje pirata.

Gość SDFG
stary wyjadacccz - mieszkam w grecji wiele lat i jeszcze nie widzialam zeby sprzedawca komus przegrywal plyty. chyba ze chodzi ci o pakoli i murzynow ktorzy sprzedaja na ulicach pirackie

Gość regulator kwasości
Może jednak nie wszyscy:) Sam nie jestem pijakiem. Od czasu do czasu napiję się piwa. Lubie też wino, szampany ale jednak wszystko z rozwaga. Nigdy w życiu nie urwał mi się film:) Jeśli chodzi zaś o inne kraje to ja wie jak jest we Włoszech. Tam młodzi włosi też są często pijakami. Trochę mentalność młodego pokolenia się różni od tych starszych. Jednak mają coś znacznie gorszego. To narkomania. Absolutna plaga i myślę że to większy powód do wstydu niż alkoholizm

Gość fa fafafa fa
powinno sie pic cos dobrego, dla smaku, to tak jakby jesc okropne zarcie dla uczucia mdlosci i na koniec rzygania. alkohol nic nie daje, nie daje zadnych przemyslen, dziela sa tworzone na trzezwo albo po narkotykach. jedyne szczescie jest takie ze jest praca dla ludzi przy produkcji i sprzedazy alko pewnie pijecie dla towarzystwa albo z przyzwyczajenia

Gość gość
Bzdury, bzdury i jeszcze raz bzdury! Stereotyp Polaka jest zupełnie inny. I wszystko to, co wymienił gordon brałn, to absolutne głupoty!