Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slabawolaaaaa

co zrobić, żeby mieć silną wolę?

Polecane posty

Gość slabawolaaaaa

kilkanaściedni temu postanowilam sie odchudzac....cwicze 30 minut rano i wieczorem.staram sie zdrowo odzywiac.jem duzo zieleniny,chude miesko gotowane , duuzo owocow iwarzyw.ale moj problem polega natym, ze nie potrafie sie powstrzymac przed zjedzeniem np.zupki chinskiej ostrej czy tez kawalka czekolady....maz sie ze mnie wysmiewa ze sie odchudzam i kusi mnie roznymi rzeczami....a ja mam slaba wole.jak ja pokonac?

Gość fddgfhgj
ja tez sie odchudzam, mam sporoa nadwage, 50 kg przy 168 :( trzymam kciuki za ciebie

Gość slabawolaaaaa
Ty masz nadwagę?ja mam 170cm i ważę 88 kg a przed ciążą ważyłam 53kg :(

Gość fddgfhgj
no wiesz ze 2 -3 kg bym schudla ;) w koncu lato idzie wiadomo ;) ja tez wlasnie przeszlam na dietke warzywno owocową, i staram duzo sie ruszac

Gość slabawolaaaaa
ja tak jak mowie cwicze po 30 minut rano i wieczorem a do tego dochodza codzienne spacery po 60minut z synkiem...

Gość fddgfhgj
a co cwiczysz? bo ja takie bardziej rozciągające cwiczenia

Gość slabawolaaaaa
brzuszki,pompki, zaczynam biegac, rozciagam miesnie nog i posladkow bo na tym najbardziej chce sie skupic...od niecalych 2tygodni juz widac troszke rezultatu.miesnie juz mam bardziej wytzrymale i moge spokojnie robic po 20powtorzen a zaczynalam od 5 :) takze jest dobrze.do tego lekkie hantelki i czasami skusze sie na taniec :) takze wszystkiego po trochu

Gość fddgfhgj
to zycze powodzenia i dalszych sukcesow ;) ja musze cwiczyc na pupe bo mam nieco obwislą i slabe nogi, malo umiesnione.

Gość slabawolaaaaa
mogę polecić ćwiczenie : poloz sie na plecach ugnij kolana lekko rozstaw nogi i unos miednice do gory.w ten sposob pieknie ujedrnisz posladki a na miesnie nog : poloz sie na boku i unos noge do gory i tak kilka razy...pozniej zmiana nogi ....naprawde fajne i łatwe!

Gość fddgfhgj
dzieki za to pierwsze, super, zapomnialam o nim. a to drugie to cwicze bardzo czesto. moj problem to zwlaszcza bardzo chude lydki.

Gość slabawolaaaaa
chcbym miec taki problem.....ja mam za grube :(

Gość fddgfhgj
no nie wiem... moje są tak chude ze wstyd nosic sukienki, ale ostatnio i tak nieco pozbylam sie kompleksow bo kupilam sobie rurki i chodze w nich, keidys bylo to nie do pomyslenia dla mnie bo tak sie wstydzilam swoich nog, mam grube kolana i wlasnie bardzo chude nieumiesnione lydki, a to dlatego bo nigdy nie lubilam sportu zadnego i nie uprawialam... no ale latka lecą w tym roku skoncze 28 i trzeba w koncu pozbyc sie kompleksow ;) nawet planuje sobie kupic na lato krotkie szorty i nosic. ale najpierw musze troche ujedrnic nogi.