Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wylewny men

Moja historia

Polecane posty

Gość wylewny men

słuchajcie ludzie siedzę sobie po kąpieli zamknięty w pokoju na łóżku, zakładam skarpety, matka w kuchni gotuje obiad i słyszę dzwonek do drzwi. Mamuśka otworzyła i od razu wpakowała się jakaś szczeniara z propozycja pokazania jak można oszczędzić na prądzie.... i powiedziała matce żeby jej dała rachunek za prąd. Mama nie była zainteresowana, zbywała ją. Gościówa była nachalna ciągle mówiła że chce rachunek. nie wytrzymałem będąc w gaciach i skarpetach wybiegłem z pokoju i kazałem jej wypie rdalać i wyszła. Ludzie to nie mają honoru i ambicji tak pracując. Dostają kasę dopiero jak umowę podpiszą czyli od każdej głowy. Szukają głupa. Co najlepsze to to że mówiła ciągle tą samą regułkę, bo kiedyś z ciekawości poszedłem do takiej pracy by poznać ich tajniki :D i wiem wszystko na jakiej to zasadzie. Po prostu szuka się leszcza. spotkaliście się z taką sytuacją?

Gość wylewny men
??? piszcie

Gość kalmarnica
dobrześ uczynił Waść!

Gość ass ass in
ja miałem jakis frajer zaczol matce wciskac kity o nowym boilerze powiedzialem prosze wyjsc wyszedł

Gość TakiTenŚwiat
z taką nie... aczkolwiek byłam na rozmowie o pracę w Krakowie, gdzie właśnie na tej zasadzie miałabym pracować. Chodziło jednak o podpisanie z klientem umowy odnośnie założenia Telewizji Cyfrowej, a raczej przekonania go, że ta umowa jest najkorzystniejsza niż u innych dostawców. Polegało to na tym, że miałam na "papierku" pokazać ile zaoszczędzi się na abonamencie miesięcznym biorąc dekoder i podpisując umowę z tą firmą. W rzeczywistości te dane, wykresy itd. były fałszywe, a zakładając kablówkę bądź też telewizję cyfrową taniej i to o kilkadziesiąt złotych byłoby wziąć abonament bezpośrednio np. w Nce czy Cyfrowym Polsacie. Oczywiście nie przyjęłam tej pracy. Jestem szczerą osobą, która nie potrafi okłamywać- ludzi-starszych czy też nie(choć podejrzewam że właśnie tacy najprędzej skusiliby się na taką umowę) bo sumienie by mi na to nie pozwoliło. Nie cierpię matactw, przekrętów, oszukiwania.

Gość Zastanawiająca_się
z taką nie... aczkolwiek byłam na rozmowie o pracę w Krakowie, gdzie właśnie na tej zasadzie miałabym pracować. Chodziło jednak o podpisanie z klientem umowy odnośnie założenia Telewizji Cyfrowej, a raczej przekonania go, że ta umowa jest najkorzystniejsza niż u innych dostawców. Polegało to na tym, że miałam na "papierku" pokazać ile zaoszczędzi się na abonamencie miesięcznym biorąc dekoder i podpisując umowę z tą firmą. W rzeczywistości te dane, wykresy itd. były fałszywe, a zakładając kablówkę bądź też telewizję cyfrową taniej i to o kilkadziesiąt złotych byłoby wziąć abonament bezpośrednio np. w Nce czy Cyfrowym Polsacie. Oczywiście nie przyjęłam tej pracy. Jestem szczerą osobą, która nie potrafi okłamywać- ludzi-starszych czy też nie(choć podejrzewam że właśnie tacy najprędzej skusiliby się na taką umowę) bo sumienie by mi na to nie pozwoliło. Nie cierpię matactw, przekrętów, oszukiwania.

Gość Zastanawiająca_się
Sry, za nicki. Tak jak ktoś napisał- bardzo dobrze zrobiłeś. Tacy ludzie są bardzo nachalni i łatwo nie odpuszczają, bo za każdego złapanego "głupca" dostają prowizje.

Gość fddgfhgj
"z taką nie... aczkolwiek byłam na rozmowie o pracę w Krakowie, gdzie właśnie na tej zasadzie miałabym pracować. Chodziło jednak o podpisanie z klientem umowy odnośnie założenia Telewizji Cyfrowej, a raczej przekonania go, że ta umowa jest najkorzystniejsza niż u innych dostawców. Polegało to na tym, że miałam na "papierku" pokazać ile zaoszczędzi się na abonamencie miesięcznym biorąc dekoder i podpisując umowę z tą firmą. W rzeczywistości te dane, wykresy itd. były fałszywe, a zakładając kablówkę bądź też telewizję cyfrową taniej i to o kilkadziesiąt złotych byłoby wziąć abonament bezpośrednio np. w Nce czy Cyfrowym Polsacie. Oczywiście nie przyjęłam tej pracy. Jestem szczerą osobą, która nie potrafi okłamywać- ludzi-starszych czy też nie(choć podejrzewam że właśnie tacy najprędzej skusiliby się na taką umowę) bo sumienie by mi na to nie pozwoliło. Nie cierpię matactw, przekrętów, oszukiwania." no wlasnie u mnie raz byla jakas dziwka, co tez sie chciala wpakowac do mieszkania i namawiac na cyfrowkę... a nam cyfrowka niepotrzebna.