Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megaaaaaaa

czy ta zabrana godzina wpłynęła na sen waszych dzieci?

Polecane posty

Gość megaaaaaaa

?

Starsi sobie radzą ale mała jest totalnie rozbita. Nie może sobie dobrać drzemek w ciągu dnia tak żeby jej odpowiadały. Wcześniej miała dwie tak kolo 11 i później około 15 a teraz już się do 4 szykuje za to śpi po 20 minut :-o

Gość pliskaeliska
tak, zdecydowanie, zamiast o 7 budzi sie o 6

no bez jaj to może mieć wpływ na nas dorosłych ale nie na maluchy :/ po prostu zamiast o 12 to o 11 sobie zrobią drzemke i zamiast o 21 to o 20 zasną i tyle :)

No super by bylo ale wyobraź sobie ze jakoś tak nie działa. My mamy pewne rzeczy które robimy o stalej godzinie choćby nie wiem co jak np obiad. Obiad jest o 14.30 bo tak musi byc i nie da się przesunąć. No i mala zawsze po obiedzie szla sobie spać a teraz już tak dobrze nie ma bo podczas obiadu byla padnięta i nie chciała jesc, położyłam ją spać, ale byla glodna wiec spala kilkanaście minut i wstala zjadła i byla wściekła bo się nie wyspala . W sumie to już od rana po prostu się wścieka bo wszytsko jest nie tak jak było.Ogólnie nie wiem czy to tylko zmiana czasu czy jakieś przesilenie ale widze po małej ze jest niesamowicie wymeczona niespokojna rozdrażniona a nie moze zasnać tak zeby sobie pospac i odpocząć. Ciągle ją coś wybudza, ech.

Gość wiosenna mamo
masz prześliczne dzieciaczki :)

Gość xc4 ujldbnlfsu
Wpłynęła ! Wczoraj zasnęły już o 19 a mają 6 i 4 lata ! Cos sie im poprzestawiało bo zazwyczaj o 20 śpią

Gość NieMaNicZłego
Synek zasnął dopiero o 22.

Gość Maman Bovy
Tak. Dzisiaj są śpiące, bo za wcześnie wstały (o tę godzinę).