Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osqdqwdqwdqwdqwd

spotkala mnie dzisiaj dziwna sytuacja

Polecane posty

Gość osqdqwdqwdqwdqwd

2 gosci gdzieś w moim wieku ( mam 23 lata) do mnie podeszło i się przywitało . nie znalam ich wiec byla troche zdziwiona co ode mnie chcą powiedzieli ,ze przeprowadzają ankiete przedstawili sie mi ,a ja im i zadaja pytania ,, co byś zrobiła jakby facet poderwał cie na ulicy" ja na to ,ze raczej bym go odrzucila bo nie zawieram takich znajomosci jak kogos nie znam chyba ,ze by mi sie bardzo spodobal potem zadawali pytania w tym stylu i ile razy mnie faceci tak podrywali a na koncu co bym zrobiła jakby facet na ulicy mi zaproponował seks to ja na to ,ze tez bym odmowiła. wiec zakoczyli ta ankiete i sie zmyli ,a potem jeszcze sie cały czas gapili i usmiechali\ to miał byc podryw czy ankieta?

Gość fddgfhgj
ale uposledzeni ruchacze, oblesne chamy i prostaki

Gość franeg
pomylili cię z prostytutką

Gość osqdqwdqwdqwdqwd
ciekawe co by zrobili jakbym odpowiedziała ,ze bym dała numer na ulicy bo co mi szkodzi ,albo ,ze lubie taki przygodny seks.. albo to była ankieta faktycznie nie wiem.. ale kurcze dziwna jakaś ta ,, ankieta" byla

Gość osqdqwdqwdqwdqwd
ale za piekni to oni nie byli wiec nie żaluje :P

heh ile razy sie slyszy, ze facet ma jakos oryginalnie zagadac, zeby miec szanse przy podrywie, a wszyscy tylko wieszaja psy na tych chlopaczkach ;) ta ankieta poszla w zla strone, poniosla ich zapewne wyobraznia, ale do odwaznych swiat nalezy ;) Usmiechnij sie, swoja uroda przyciagnelas samcow, wiec powinnas miec dobry humor ;)

Gość eeeeeeewka
to był ewidentny podryw :P A że dwóch ich było, to chyba dlatego, że żaden w pojedynkę nie miałby odwagi poderwać dziewczyny. Pewnie jeszcze prawiczki :D