Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parram parram

Bardzo ładna i bardzo inteligentna kobieta - pytanie do Panów.

Polecane posty

Gość parram parram
Laura -> nie narzekam na brak powodzenia :) Nie w tym rzecz. W ogóle nie narzekam w sumie. Tak sobie założyłam temat w odpowiedzi na inny, co możesz zresztą wyczytać parę moich postów wyżej. Ale też niestety prawdą jest, że pewien poziom świadomości i inteligencji odstrasza. I to w obu kierunkach. Po prostu najlepiej dogadują się ze sobą ludzie podobni do siebie. A czasem spotkanie tej odpowiedniej osoby jest trudniejsze niż mogłoby się wydawać.

Gość parram parram
Lucy -> jak zen to polecam Leo Babautę ;) Zen Habits nawet może wciągnąć.

"pewien poziom świadomości i inteligencji odstrasza" znowu się muszę zgodzić, czasem nie jest lekko być top of the society ;-)

Gość fgghhjkk
Autorko, a moze to nie jest ten powód dla którego Cię nie chcą.

"polecam Leo Babautę Zen Habits nawet może wciągnąć." dzięki, ale ja chyba wolę nie bawić się w obce filozofie, new age, czy inne okultystyczne stany świadomości wierzę, ze poradzę sobie z tym co mam, jakom dotąd sobie radziła :)

Gość osqdqwdqwdqwdqwd
,,Po prostu najlepiej dogadują się ze sobą ludzie podobni do siebie. A czasem spotkanie tej odpowiedniej osoby jest trudniejsze niż mogłoby się wydawać." hahaha.. czyli wiekszośc jest wg Ciebie po prostu dla Ciebie za słaba? śmieszna jestes w tym moemncie i masz wygorowane mniemanie o sobie

Gość osqdqwdqwdqwdqwd
no tak w końcu ciezko bedzie znaleźć kogos kto Ci dorówna..

"wiekszośc jest wg Ciebie po prostu dla Ciebie za słaba?" a co w tym dziwnego? ma dziewczyna sądzić, ze większość jest dla niej odpowiednia? to by dopiero była desperacja i komizm

Gość parram parram
osqdqwdqwdqwdqwd-> a co w tym śmiesznego w sumie? To jest ludzkie zachowanie potwierdzone przez badania. Nawet fizycznie podobają nam się osoby, które są do nas podobne. Ameryki nie odkrywam. A moje mniemanie o sobie nie ma tu już w ogóle nic do rzeczy.

Gość osqdqwdqwdqwdqwd
no może xle to ujełam. nie ,ze wiekszosć jest dla niej odpowiednia, ale ,ze myśli ,ze jest jakas wybitna i tylko nie liczni zaslugują żeby być z nią w zwiazku.. bo tylko super przystojni i inteligentni mają u niej szanse .. tylko dziwne ,ze ten super przystojny i inteligentny sie jeszcze nie znalazł

Gość osqdqwdqwdqwdqwd
mysle ,ze dziewczyna wyzej sra jak dupe ma i nie dziwie sie ,ze z takim podejsciem jest sama .. pewnie wszyscy uwazaja zreszta slusznie ,ze jest zarozumiała

Gość parram parram
osqdqwdqwdqwdqwd -> Eh.. superprzystojny czyli jaki? Mi się podobają jacyś, Tobie inni a okładki magazynów zdobią jeszcze inni. A co do inteligencji, to wiesz - fajnie jest móc przegadać całą noc o rzeczach fascynujących obie strony a nie udawać zainteresowanie i nadrabiać miną. Bardzo spłaszczasz i upraszczasz to wszystko :)

Gość osqdqwdqwdqwdqwd
mysle ,ze dziewczyna wyzej sra jak dupe ma i nie dziwie sie ,ze z takim podejsciem jest sama .. pewnie wszyscy uwazaja zreszta slusznie ,ze jest zarozumiała . ale na tej calej kafeterii ludzie wypisują o sobie takie niestworzone rzeczy ,ze sie to w głowie nie mieści typu: mam 40 lat i prosza mnie o dowód jak chce kupic piwo ,albo ,, jestem super zdolna mam 160 IQ"

"tylko dziwne ,ze ten super przystojny i inteligentny sie jeszcze nie znalazł" na to nie ma reguły, jedni mają szczęście albo dobre oko do szukania, a inni słabiej sobie w te klocki radzą. inna sprawa, ze atrakcyjna kobieta nie łapie pierwszej nadarzającej się okazji w obawie, że kolejnej moze nie być :)

Gość osqdqwdqwdqwdqwd
sorry za powtarzanie postów ale kafeteria cos zamula

Gość osqdqwdqwdqwdqwd
nie ,ale jest sporo inteligentnych i przystojnych facetów tak naprawdę . widocznie z autorką jest cos nie tak ,ze nie może sobie znaleźć nikogo ,a nie z całym swiatem bo jej nie dorównuje

Gość i dobrze ze sie odkochales
sorry sorry ale mi mowili ze wlasna chwalba gownem smierdzi a ludzie inteligentni sa zbyt inteligentni by mowic ze sa inteligentni,hehehe to co ty tu szukasz jak jeste staka super? wianek jeleni za toba gania a ty na jakies kafeterii ksiecia z bajki szukasz? laska,cos z toba nie tak ,puknij sie w glowe pewnie ci sie przysnilo bo chcialabys taka byc a jakbys taka byla to bys raczej tu nie pisala takiej sciemy oszustko

Gość parram parram
"no tak, na kafe bez zmian :) " Nic dodać, nic ująć. :D:D:D

Gość osqdqwdqwdqwdqwd
no owszem bez zmian :) dalej pełno tych co lubia sobie pofantazjować..

Gość osqdqwdqwdqwdqwd
ale w sumie fantazjuj sobie dalej. nie lubie takich zadufanych osób w sobie i 99% ludzi też nie lubi miej to na uwadze

Gość NieMaNicZłego
przecież to już tu było z tym że :brzydka i nieinteligentna, echh ;)

Gość homercover
prawda jest taka,że naczytała się książek o samorozwoju i teraz, jako "inteligentna osoba" podpiera się badaniami i teoriami, które cytuję z tych właśnie książek nie wnosząc nic od siebie :) jesteś bardzo stereotypowa i podatna :) mało atrakcyjna cecha.. powiem Ci,że spotkałem wiele kobiet, które uważały się za atrakcyjne czyt. piękne... piękno jest teraz zbyt powszechne i moim zdaniem źle interpretowane... ja widzę w Tobie kogoś, kto uważa się,że jest ponad to... komplikujesz sobie życie... też tak miałem.. prostota jest piękna.. ale jeszcze do tego dojdziesz.. może kiedyś

Gość Samotny28
-- parram parram healthly @ interia . eu czekam

Gość i dobrze ze sie odkochales
a ty samotny 28 to jakis naiwniak jestes jakas 120kg zakompleksiona pryszczata pizdunia piernie ze jest piekna i madra,a ty juz maila podajesz to jestes jeszcze brzydszy i glupszy od niej zal pl hehehe

Gość Samotny28
ktoś musi powiedzieć "sprawdzam" jak to w pokerze :)

Gość parram parram
homercover -> Poczytaj Leo - minimalizm, oto co mnie kręci :) Zatem właśnie prostota. Co do poradników rozwoju osobistego, to ten etap mam już za sobą a i tak nie wkręciłam się jakoś specjalnie. Faktycznie fajnie widać, jak osoby które się tym zakręcają powtarzają jednogłośnie stwierdzenia, które nie są ich i których nawet często nie przemyślały. A co do podpierania się badaniami... Jeden przypadek tu masz, a generalizujesz. Akurat poza tym pochodzi on z podręcznika psychologii a nie ...... czy ja się właśnie tłumaczę przed Kafeterianami? Haha! :D Słodkie. Miłego wieczoru :) I szkoda, że brak Wam poczucia humoru i dystansu. Wiosna przyszła - rozchmurzcie się! :) NieMaNicZłego -> choć jedna/jeden! ;) Samotny28 -> do napisania zatem off-forum :)

Gość greyhound
Prostotę można pomylić z prostactwem:P Trudno mi cokolwiek powiedzieć na temat autorki, ale sam nick i "mi" zamiast "mnie" nie plasuje jej zbyt wysoko:P Nie przypuszczam, żeby to był tzw.: poziom wyluzowania a zwykłe braki. Świadomość siebie jest cenna, ale zarozumialstwo naganne

Moze autorka aspiruje do bycia tzw inteligentna?:) tzn ma ambicje byc ale cos tam po drodze zgubila ale wtazenie ma ze jest "inteligentna " :) A moze to "mi " zamiast mnie' odstrasza tak facetow?!:) Cos m i tu brakuje w tej wypowiedzi.Niby ladna - wierze jej bo nie mam szans sprawdzic .Inteligentna :) ? no tu juz mam pewne opory ,ale niech jej tam ! jest! To po jaka cholere tu pisze ? Jesli inteligentna to powinna sobie sama znalezc odpowiedz na dreczace ja watpliowsci. Cos mi sie wydaje ze te informacje jakie podala o sobie sa mocno naciagane :)

przeczytalem ponownie zagajenie :) Dobre! i to podkreslenie ! "BARDZO ladna i Bardzo inteligentna "! Oj!" pustota "sie nazywam :)