Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szału nie robią

Krem do twarzy - pomóżcie wybrać.

Polecane posty

Gość Szału nie robią

Jaki krem do twarzy dla niemowląt ( córka ma 8 miesięcy ) polecacie ? Mała ma bardzo delikatną skórę, co nawet pediatra stwierdził, że tak bardzo delikatnej u niemowlaka jeszcze nie spotkał. Czy to o nas się ociera, nasze ubrania, to zawsze coś na buźce się robiło. Teraz w ten piękny weekend większość czasu spędzaliśmy na podwórku, małą łapło słoneczko, no i policzka od razu suche, dłonie od strony zewnętrznej też, tak jakby od mrozu czy wiatru "posiekane". Przed każdym wyjściem smaruje ją mocno kremem NIVEA dla niemowląt takim na wiatr słońce i mróz, ale jak widać tym razem nie zdał egazminu ( zimą była jeszcze obabulona w gondoli więc pewnie dlatego nic sie nie działo ). Tak niefajnie to wygląda :( Mamy jaki krem możecie mi polecić dla małej ??? Będę wdzięczna za opinie, z pewnością wybiorę coś z większości :)

Gość Niemakatka
Ziajka jest ok. Nivea też, używamy.

Gość mamama27
może spróbuj z oilan krem do buzi - ja smarowałam synkowi ze skazą i fajny jest

Gość Szału nie robią
A widzisz, zapomniałam - Oillan używałam, ( chodzi ci o ten do twarzy i ciała ? ) ale tylko w domu, na wyjścia nie próbowałam - faktycznie też uważam że jest dobry, akurat juz go nie mam bo się skończył jakiś czas temu, a jak chciałam kupić to nie było - jak kupię, spróbuję na wyjścia smarować. Tak na marginesie - ten przeciw odparzeniom z tej samej serii ( nie na odparzenia ) też jest super - smaruje między kazdą zmianą pieluszki :)