Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Z dnia na dzień umierający

Depresja

Polecane posty

Zostawiła mnie dziewczyna. Była to moja pierwsza miłość, za to ja byłem u niej już drugim chłopakiem. Ja mam 24 lata, ona 23. Przez ostatnie 2 tygodnie zachowywała się oschle. Ale mówiła że mnie kocha. Mimo jej niepospolitego zachowania Tylko proszę nie mówić "młody głupi, znajdziesz nową" albo "znajdź nową to o tej zapomnisz"... No właśnie. Tak, jestem młody głupi ale kocham ją. I nie znajdę sobie nowej, bo nie mam ochoty na związek. I jak już powiedziałem, kocham ją... Ale jak przestać ją kochać? Nie da się przestać kochać kogoś kogo się kochało... Jedynie mogę o niej zapomnieć, ale mimo starań tylko jeszcze bardziej mi się przypomina.

Gość little bubu
nie martw sie ja jestem w takiej samej sytuaci tylko ze ja mam z facetem dziecko :(

Gość chłopak z tatuażem
zapomnisz o niej z czasem ale narazie będziesz się męczył myślami troche.

W głosie krąży mi tylko śmierć :C

Gość little bubu
powiem ci jeszcz tyle, nie warto tu pisac bo zaraz przeczytasz o sobie i o swojej "bylej" glupie obrzliwe teksty!! jak chcesz pogadac to pisz na gg 13590105

Jeszcze nie jedna zawladnie twoim sercem a teraz tylko żyć dalej nie patrząc wtecz.

Gość ejże
Młody, nie powiem Ci, że masz znaleźć inną czy szybko zapomnieć, ale polecę Ci książkę, która da Ci wiele do przemyślenia także na temat miłości i szczęścia. Jest w necie, nie musisz czytać też jej całej, wystarczą te rozdziały, które Cię zainteresują [ jest też coś o depresji]. Ta książka to "Przebudzenie" Anthony de Mello. Pozr.

Bardzo mocno ją kocham, ale ona przestała mi odwdzięczać uczucie. Mało, zdarzyła się nawet sytuacja że byłem świadkiem tego jak kogoś podrywa, ale to nie było nic wielkiego. Widocznie mój błąd że to zignorowałem...

Gość psyciatra forumowy
na początek zaczniemy od jakiś Inhibitorów wychwytu zwrotnego monoamin wobec tego ... zapraszam po receptę

Gość gievoontt
prawda jest taka, że jeśli nie jesteś atrakcyjny fizycznie to ciężko będzie ci znaleźć nową kobiete a co za tym idzie będziesz cały czas myślał o tej, która cie teraz rzuciła.. taki nasz los prawdopodobnie czeka cie teraz przez pare lat samotność i celibat.. ja już "poszcze" 2 lata i nie zanosi się na zmiane lat mam 25

Tak się składa że urodą nie grzeszę. Ba, nawet jestem brzydki...