Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia.. (;

Dlaczego się nie podniecam ?

Polecane posty

Gość Klaudia.. (;

Cześc, mam taki problem że nie umiem się podniecić :( gdy uprawiam seks z facetem to wcale tegoo nie czuje. Jedynie co to moze troche palcówka mnie podnieca. Podczas stosunku nie potrafię dojść do orgazmu. Współżyje już długo, ale nie wiem co się dzieje. Jak robię facetowi dobrze to on to odczuwa.. Nie wiecie co może mi być ?

Gość Klaudia.. (;
Robi tak , podnieca mnie to trochę , ale też nie umiem dojść , nie czuje tego :(

Gość Klaudia.. (;
Nie ma za małego . Jest w sam raz :( .

Gość Klaudia.. (;
Napisałam, podnieca mnie palcówka ... Ale Tylko to ? To jest chore.

podejrzewam że masz hmm faceta nie takiego i może on po prostu na ciebie w żaden sposób nie działa, dlatego nie podnieca Cię nic. To twój pierwszy partner? Jedyny?

Gość Klaudia.. (;
Nie to nie mój jedyny facet. Z każdym jak uprawiałam seks to było to samo .

Gość kochaniutka3
Spróbuj na pieska. Niech on Cię z tyłu weźmie.

Gość Elko
po prostu nie podniecaja cie bo chcesz czego innego, nie spelniaja twoich oczekiwan

Gość pociesze cie bo
mam podobnie , cięzko mnie podniecic i rzadko kiedy czuje podniecenie a jak juz czuje to szybko sie rozpraszam no i nigdy nie mialam ograzmu nawet sama nie potrafie sie doprowadzic :(

Gość miki0948028
nie martw się tym, bo tak po prostu mamy. miałam paru facetów i z każdym identico. teraz mam juz długoletniego partnera i tez to samo, mimo ze jest kochany, przystojny, czuły i cierpliwy. podnieca mnie tylko i wyłącznie długie pieszczenie łechtaczki, nawet palcówa nie. czuje jak we mnie jest i to mocno nawet, ale nie jest to dla mnie nie wiadomo jak super uczucie i mogę dojść tylko przez pieszczenie podczas tego łechtaczki. niektóre kobiety uczą się przeżywać orgazm pochwowy koło 30, także poczekamy jeszcze.

Gość onaaaaaaaaaaa23
Mam identyczną sytuacj,e :( ale kiedyś bardziej się podniecałam np palcówka kiedyś to było super doznanie a teraz wręcz nie lubie :(