em.angel 0 Napisano Marzec 26, 2012 Witam! W piątek mam wizytę u ginekologa ale chciałam się coś tu więcej dowiedzieć bowiem,dosyć często współżyję z moim narzeczonym bez zabezpieczeń. Okres powinnam dostać 9.03 a ciągle go brak! Robiłam 2 testy ciążowe i obydwa negatywne. Dodam, że drugi robiłam w 2tyg. spodziewanej @. Cykle mam 29 dniowe i z partnerem uważamy (choć nie zawsze). Co może być innym powodem tak długiego opóźnienia okresu? Czy istnieją szanse ze może jednak jestem w ciąży?? Dziękuje wam wszystkim za odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska300 Napisano Marzec 26, 2012 moze stres,zmiana klimatu,choroby,leki,albo zaburzenia hormonalne,no lub ciaza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
em.angel 0 Napisano Marzec 26, 2012 najgorsze jest to, że nie stresowałam się, zmiana klimatu ? nie wyjeżdżałam z miasta, leków nie brałam... Wiec może te hormony.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
em.angel 0 Napisano Marzec 26, 2012 proszę o odpowiedzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yyyyyeeee Napisano Marzec 26, 2012 ciąża? Najprędzej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
em.angel 0 Napisano Marzec 26, 2012 Więc to jednak możliwe, że mimo negatywnego testu dwa tyg. po spodziewanym terminie @ jestem w ciązy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
senioritka26 0 Napisano Marzec 26, 2012 Ja mam identycznie jak Ty i nie wiem co z tym zrobic...Testu jednak nie robilam.Ostatni okres mialam 12 lutego i nadal czekam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
em.angel 0 Napisano Marzec 26, 2012 Chociaż sama nie jestem! ja ostatni miałam 9.02 ... i troche się już zaczynam bac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
senioritka26 0 Napisano Marzec 26, 2012 Wiesz co przed chwila dzwonilam do swojego lekarza...umowilam sie na wizyte na piatek,bo twierdzi ze jemu to na ciaze wyglada.Tym bardziej,ze przez 5 dni wymiotowalam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
em.angel 0 Napisano Marzec 26, 2012 No to gratuluję! Ja nie wymiotuję ale bolą mnie sutki, kręgosłup i pobolewa w dole brzucha... Tylko że mi testy wychodzą negatywne a okresu już nie mam 16 dni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
senioritka26 0 Napisano Marzec 26, 2012 Ja testu nie robilam,bo nie chce sie w blad wprowadzac(slyszalam,ze czasami zawodza).Nie wiem co Ci powiedziec,kazdy organizm jest inny i inaczej reaguje.Spoznial Ci sie juzkiedys tyle czasu?Mnie jeszcze nigdy!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
em.angel 0 Napisano Marzec 26, 2012 aż tyle nie!! najdłużej 7 dni. Tylko zastanawiam się co to za ginekolog bo idę do niego pierwszy raz gdyż dopiero od 7 miesiecy mieszkam w krakowie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
senioritka26 0 Napisano Marzec 26, 2012 Nic nam nie pozostalo jak tylko czekac do piatku;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
em.angel 0 Napisano Marzec 26, 2012 A ty kochana starasz się o dzidzię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
senioritka26 0 Napisano Marzec 26, 2012 Nie staralismy sie specjalnie...Nie zabezpieczalismy sie w zaden sposob(mial uwazac;)) i widzisz tak polegac na facecie;)Na dziecko nigdy nie ma podobno odpowiedniego czasu.Ale jak juz bedzie to bede kochac nad zycie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
em.angel 0 Napisano Marzec 26, 2012 tego Ci życzę... no u mnie to BARDZO NIEODPOWIEDZIALNIE... bo polegaliśmy na niepłodnych ale rożnie to z nimi bywa... a jestem na pierwszym roku studiów także troszkę się boje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
senioritka26 0 Napisano Marzec 26, 2012 Rozumiem Twoje obawy,ja juz po szkole na szczescie...Chociaz tez sie boje troche...;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
em.angel 0 Napisano Marzec 26, 2012 co ma być to będzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
senioritka26 0 Napisano Marzec 26, 2012 Dokladnie tak jak mowisz...Nie przejmuj sie i Ty nawet jesli to nie jest odpowiedni moment dla Ciebie...Pomysl sobie,ze inni maja gorsze problemy od nas...Daj znac jak dostaniesz...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
em.angel 0 Napisano Marzec 26, 2012 Ty również! I napisz koniecznie co powiedział gin. w piatek!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
em.angel 0 Napisano Marzec 26, 2012 a ja czekam może ktoś mi odpowie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
em.angel 0 Napisano Marzec 26, 2012 hallllo........................ mógłby ktoś odpowiedzieć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baska1984 Napisano Marzec 26, 2012 witajcie dziewczyny:)mi okres spoznia sie 7 dni dzis robilam test wyszedl negatywny do ginekologa ide we wtorek za tydzien nie wiem co to moze byc krzyza mnie bola jajniki bolaly w polowie cylku i takie dziwne uplawy mam.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
em.angel 0 Napisano Marzec 26, 2012 No to witaj w klubie:) mnie tez krzyż boli troche sutki no i to pobolewanie w podbrzuszu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baska1984 Napisano Marzec 26, 2012 no tylko dalej nie wiem co to moze byc albo jakis stres krzyza nie do zniesienia boli tak jakby do okresu i nic wiecej dodam ze juz mam dwojke dzieci....i to mi wystarczy....:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
em.angel 0 Napisano Marzec 26, 2012 ja na razie nie planowałam... nie planuje... nie wiem jaki czasownik tu odpowiedni bedzie.. ale zaczynam sie zamartwiac a gin, w piatek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baska1984 Napisano Marzec 26, 2012 jak dla mnie to wystarczy dwojka dzieciaczkow:)Teraz takie czasy,ze trzeba za pieniedzem gonic nic w tej Polsce nie ma sensownego....;(:((a chyba by juz psychicznie nie wytrzymalam w domu siedziec...podejrzewam ze to od stresu,ale zeby az 7 dni sie spoznial??nie wiem iwem tyle ze test wyszedl dzis negatywnie to mnie na razie cieszy....Wy jestescie mlode i bez dzieci to nie idzie sie zamrtwiac.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
em.angel 0 Napisano Marzec 26, 2012 proszę o odpowiedz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
senioritka26 0 Napisano Marzec 27, 2012 Ja nadal nic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
em.angel 0 Napisano Marzec 27, 2012 ja rownież... wizyta u gina w czwartek jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach