Gość anielka233 Napisano Marzec 27, 2012 Na dniach płodnych można polegać, pod warunkiem, że dokładnie się je określa. Nie powinno się ufać kalendarzykom. Najlepsza jest metoda objawowo-termiczna. Ale skuteczne są też mikroskopy owulacyjne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
em.angel 0 Napisano Marzec 27, 2012 łaczę chipsy paprykowe i mandarynki... mniam mniam!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
em.angel 0 Napisano Marzec 27, 2012 łaczę chipsy paprykowe i mandarynki... mniam mniam!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
em.angel 0 Napisano Marzec 27, 2012 up???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baska1984 Napisano Marzec 28, 2012 Dostalam okres wczoraj............:)NARESZCIE!!!!!!!!!!!!:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
em.angel 0 Napisano Marzec 29, 2012 a ja nie, zaraz jade do gina i napiszę później co i jak:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a u mnie 45 dzien cyklu Napisano Marzec 29, 2012 ale jestem w ciazy :) 6/7 tydzien :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
em.angel 0 Napisano Marzec 29, 2012 Więc witam Panie! Pan ginekolog powiedział, ze nie widzi zmian ciązowych ale jej nie wyklucza! ;/ proszków na wywołanie okresu również mi nie dał gdyż ponownie "nie wyklucza ciąży"!! za tydzień mam powtórzyć test i za dwa tygodnie przyjść na wizytę odebrać cytologię i na kolejne badanie... No skoro ginekolog nie wie co mi jest to już sama nie wiem Przedmówczyni gratuluję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
senioritka26 0 Napisano Marzec 29, 2012 A nic Ci nie mowil o tym endometrium powiekszonym?Widzisz ja bylam u ginekologa 2 marca przed okresem(ktorego nie dostalam) i tez powiedzial,ze nie wyklucza ciazy...Jutro ide zobaczymy co mi powie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
em.angel 0 Napisano Marzec 29, 2012 nic nie powiedział mi konkretnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ania-gosc Napisano Czerwiec 3, 2013 Witajcie. Ja mialam podobnie,mialam wszystkie typowe oznaki ciazy a okazalo sie ze urosla mi wielka operacyjna torbiel i testy pokazywaly druga lekka kreske. Nie zawsze brak okresu to ciaza . Pozdrawiam i badzcie dobrej mysli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2014 Czesc dziewczyny jestem tu nowa. Mój okres spóźnia sie już 2 tyg. Ostatni byl 29.10 cykle mam długie co 33 dni. Na przełomie marca i kwietnia poronilam i teraz strasznie się boje. Dodam ze piersi bolą tylko troche. Podbrzusze pobolewało ale juz przestało a teraz zalewa mnie biały śluz. Do gina mam dopiero na 22 stycznia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 4, 2017 witajcie. ostatni okres mialam 19 lipca wspolzylam dzien w dzien od 31 lipca do 4 sierpnia cykl mam zazwyczaj od 28 do 34 dnia . robilam 2 testy negatywne wyszly mam bardzo wrazliwe sutki i boli mnie w podrzuszu.. co robic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cleo1976 Napisano Wrzesień 5, 2017 Dziewczyny.Okres zależy od owulacji.Występuje zazwyczaj 10-18 dni po niej.Ciążę podejrzewamy, jeżeli krwawienie nie wystąpi do 21 dnia po domniemanej owulacji.Lub jeśli miesiączka opóźnia się o co najmniej 7 dni.Ale jeśli te terminy już minęły, testy są negatywne, a okresu nadal brak, oznacza to opóźnienie/zahamowanie owulacji.Można mieć i 60 dc i nie być w ciąży.Jeśli jednak miesiączka nie pojawia się przez 3 miesiące, idźcie do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach