Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goodfooodreat

Zazdroszcze koledze, że ma bogatych rodziców

Polecane posty

Gość goodfooodreat

Dokładnie tak jak w temacie.. mam pewnego kolege z którym się zadaje od "małego" bo wychowaliśmy się na jednym osiedlu z tym, że przepaść jaka nas obecnie dzieli jest wręcz ogromna on ma bogatych rodziców... i ma praktycznie wszystko mamy po 23 lata a on już w tej chwili ma zajebisty domek SWÓJ na nowym strzeżonym osiedlu (która kobieta by nie chciała mieszkać w takim.. ehh), do tego ma zajebiste nowe auto BMW m3.. jak nim jedzie to dosłownie każda laska się odwraca :O oczywiście ma mnóstwo zajebistych ubrań, gdzie koszule kosztują po 200zł np... dobrze urządzony ten domek, np ma telewizor Hd, 3d, 50cali.. do tego natura go obdarzyła idealnym wzrostem 190cm i w miarę fajną buźką.. więc jak się domyślacie powodzenie ma MEGA.. zaraz któraś napisze, że laski lecą nie na niego, tylko na jego kase.. a ja w tym wypadku odpisze "no i chuj mnie to obchodzi..." sorry ale to nie on żyje w biedzie, w celibacie i samotności tylko ja.. a on..? cały czas ma kogo ruchać, ma duże powodzenie, zajebisty komfort życia i jest generalnie ustawiony do końca życia, NAWET JAKBY NIC NIE ROBIŁ.. ehhhh wkurw mnie bierze niesamowity.. oczywiście analogicznie, ja nic nie mam.. mieszkam z rodzicami, chodze w ubraniach które kupiłem np 5 lat temu, nigdy nie miałem dziewczyny i czeka mnie bieda do końca zycia i samotność

Gość blondynkaZnatury
a wiesz, ze nawet jestem w stanie cie zrozumiec. Jednak najwieksza satysfakcje ma sie z tego, ze do czegos doszlo sie samemu. On jest juz ustawiony, fakt, ale zobaczysz jak juz bedziesz mial fajna dziewczyne to wiecej radosci sprawi ci kupno kanapy na ktora zbierales niz dostanie jej w prezencie. Znajdz prace, rozejrzyj sie wokol i sam zacznij dzialac niz zazdroscic koledze. 3/4 ludzi nie ma bogatych rodzicow, sami doszli do wszystkiego.

Gość goodfooodreat
/// ale zobaczysz jak juz bedziesz mial fajna dziewczyne /// :O prędzej wygram w totka niż będe miał fajną dziewczyne..

Gość blondynkaZnatury
no z takim podejsciem to napewno bedziesz sam. Albo graj w tego totka, bedziesz rownie bogaty jak kolega, pytanie czy wtedy cos sie zmieni, czy bedziesz szczesliwy, czy dalej sam.

Dokładnie. Nie liczy się kasa lecz wnętrze. Sama mam mało pieniędzy bo z jednej pensji ojciec musi utrzymac mnie, siebie, mojego brata, dużego psa no i mieszkanie. I co z tego ?! może nie chodze ciągle z koleżankami do kina i na basen i długo oszczędzam jeśli chcę gdzieśpojechac a rok temu nie miałam żadnego prezentu bo chcialam jechac do anli i na nic tata nie wydawał. Ale faceci na mnie lecą :/ Mam ich już dość :/ I nie chodzi tu o wygląd (nie mowię, że jestem brzydka, ale nie jakies cudo).Leca na charakter.. Nie uczę sie na piątkach, chodze do kościola, mam mało kasy i pelno adoratorów. Sama nie wiem dlaczego , ale coś w tym musi być. Wiele osób mowi, że jestem za dobra, wrażliwa i słodka, ale nie widze w sobie nic specjalnego !:/

A i dodam jeszcze, że mam dwie przyjaciółki nadziane kasa i jedną w takim stanie jak ja i z nią się najlepiej dogaduję bo one są rozpieszczone. Maja firmowe ciuchy, dobre telefoony, wakacje za granicą a ja dlugo oszczędzam by coś mieć. Ale wolę mieć bogate wnętrze siebie a nie być bogada w kieszeni ;/

Gość zamknijoczyzniknacchce
Nastolatka. nie bądź śmieszna... skoro pełno facetów na ciebie leci to jest to oczywiste, że musisz być po prostu atrakcyjna (swoją drogą, nie wierze w to, że fajna laska siedzi na kafeterii..) co tu dużo mówić aby kobieta miała duże powodzenie wystarczy, że ma wygląd.. facet musi mieć wygląd do tego charakter a jeśli chce zatrzymać kobiete na dłużej przy sobie to i pieniądze.. mamy zdecydowanie trudniej

siedzę tu bo mi się nudzi, lubie sobie przeczytać. A nie siedze tylko na uczuciowych.. Nie mam matki i wiele się moge dowiedzieć np. o zdrowiu. chcesz sie przekonać, że jestem atrakkcyjna ?

tak chce sie przekonac, ze jestes atrakcyjna. ..

no widze, ze kolezanka ucichła :)

Gość blondynkaZnatury
natolatki spia o tej porze :)

Owszem. Poszłam spać bo jestem osłabiona a do szkoły rano wczesnie wstaję. Nie mam jak pokazać zdjęcia .. Mam tylko photobloga , ktorego tu nie podam. Chcesz na maila ?

Gość gość
W życiu liczy się kasa i nie ma co się oszukiwać. Jak będziecie mieć tyle lat co ja to zrozumiecie. Młodzieńcze ideały się nie sprawdzają. Tymbardziej w naszym kraju. Zauważycie, że pieniądze to nie wszystko mówią osoby, które je zazwyczaj mają. Chciałabym, aby ludzie w naszym kraju żyli tak jak np. Niemcy. Dobre wynagrodzenie za pracę przekłada się na komfort życia rodziny i dzieci.

Gość gość
i bardzo dobrze, że nie masz dziewczyny! Bo co ty jej zaoferujesz? wygląd modela? - nie wysoki standard życia? - nie chłopaka z pasją i ambicjami? - nie wspaniały charakter? - nie, bo chcesz dziewczynę tylko po to by "poroochać" :O a tamten koleś nawet jesli ma zy****y charakter to chociaż spełnia 2(lub 3) z 4 wymienionych przeze mnie punktów. I w sumie tak naprawdę może on spełniać wszystkie 4 a ty go po prostu z zazdrości demonizujesz bo ty nie spelniasz ani jednego.