Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lipoliza Toruń

Markowski Toruń lipoliza

Polecane posty

Gość lipoliza Toruń
gdzie będziesz robić sobie lipolizę ? Jaka tam jest cena ?

Gość cherry89
W welldermie maiją promocję i jest za 100 zł, (Wawa Wrocek) u pani Nielepkowicz jest po 150 zł cena stała, no i Otwock tam jest fosfatydylocholina (zwyła) 120 i aqualyx 150. Więc jeszcze nie bardzo wiem gdzie, jak narazie to muszę dostać wszystkie wyniki badań, bo ja choruję na niedoczynność tarczycy, ale ogólnie bardziej mi to lekarz leczący m.in. otyłość polecał niż lipo, to nie jest tak że nierównościl, bo kosmicznie to Ty nie stracisz po jednym zabiegu więc takie nierówności jak będziesz miała to możesz jakimiś zabiegami kosmetycznymi wyrównać czy ćwiczeniami (o ile będziesz je miała)

Gość lipoliza Toruń
też mam niedoczynność kurde czy to ma wpływ na efekt ?

Gość cherry89
Niedoczynność powoduje większe zatrzymanie wody, to Ci wody nie usunie, więc musisz sprawdzić czy masz tłuszcz czy wodę Konsultowałaś to z lekarzem? Czy samej Ci to do głowy przyszło?

Gość lipoliza Toruń
dopiero zaczęłam o tym myśleć, uznałam, że jak pójdę do dermatologa to mi powie co i jak Z endo nie gadałam, ale raczej to t łuszcz bo mam to od dziecka

Gość cherry89
Na niedoczynność tarczy raczej też nie zaczęła chorować wczoraj, jeśli tłuszcz to się nie martw :) Poradzi sobie, ale ja na twoim miejscu bym mocno liczyła kasę, bo chyba że jesteś bardzo bogata, bo to często są 2 zabiegi a jak masz zapałcić za 2 zabiegi np 600 zł a jak masz zapłacić 2000 to chyba jest różnica

Gość lipoliza Toruń
no jest jest jak mi 300zł za ampułkę zawoła to masakra będzie, będę musiała czegoś poszukać, 200 jeszcze wybaczę, bo mam go pod samym blokiem to też wygoda

Gość cherry89
Napisałam Ci ceny, 250 jeszcze możesz rozważyć, ale no 300 to już lekkie przegięcie, napisz koniecznie co Ci powie :)

Gość lipoliza Toruń
napiszę na pewno :) lecę spać

Gość selutka
Witam dziewczyny! Mam pytanie,czy może któraś z was poddawała się zabiegowi Ulthera lu Thermage u dr Markowskiego i jakie są efekty po tych zabiegach oraz ile kosztuje taki zabieg? - Rozważam jeden z tych zabiegów, więc bardzo proszę o uczciwe odpowiedzi - proszę o wszelkie opinie w tym temacie.Pozdrawiam.:)

Gość Byłam tam
U dr.Kęckiego w Opolu masz cenę za 1ampułkę fosfatydylocholiny 70zł czyli nie ma co jechać do Wrocławia.

Gość cherry89
Do Wrocka jest lepszy dojazd :P A robiłaś ten zabieg? Czy tylko wiesz że po tyle ma ampułkę?

Gość Byłam tam
I robiłam i byłam juz 3x.Efekty sa widoczne. co do dojazdu to jak jedziesz z Katowic masz autostradę tylko jedziesz krócej..

Gość cherry89
Nie jestem z Katowic tylko z Krakowa, co więcej chyba nikt po takim zabiegu jeszcze na nogi nie jechałaby samochodem. To ile Ci ubylo po 3 zabiegach? I z czego?

Gość joanna0709
Witam jestem tu nowa i już po pierwszym zabiegu lipolizy , z niecierpliwością czekam na efekty, na razie w miejscach wkłuć mnie troszkę piecze ale tylko piecze, byłam u Pani kosmetyczki z przyszkoleniem i dyplomem z lipolizy iniekcyjnej. Robiłam lipolizkę brzucha i boczków w Toruniu u p. Asi w salonie na karolinie, rub, 1. i za zabieg zapłaciłam 250zł.Czekam na efekty :)))))))

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeloooooo
mi nie chciał zrobić lipolizy :(