Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JEnesisso

Smierc na raka

Polecane posty

Gość JEnesisso

Nie boje sie bolu, pragne smierci .. chce umrzec, ahh czemu tyle ludzi zdycha na raka, a ja nie??

Gość bonixis
takich debili jak ty powinno sie usuwać w łonie matki

Gość JEnesisso
Szkoda ze sie tego nie praktykuje :o ahh

Gość JEnesisso
Oby, najlepiej pluc albo cos.. abym nie mial szans na przezycie :( kiedy ja zdechne?

Gość JEnesisso
Dlaczego ktos kto chce zachorowac jest zdrowy, a ten co chce zyc, choruje?

Gość bonixis
debilu idź oddać krew albo szpik może nerkę

Gość miauuuuuuxD
Co to kurwa jest Nie smuć się też masz raka tzn ze kazdy czlowiek ma raka?

Gość JEnesisso
nie oddam nic, ani krwi, ani nerki, Jestem chory na HIV :)

Gość bonixis
co do raka to w sumie tak ponoć nie u każdego się ujawnia rak to inaczej guz ja np. mam na tarczycy ale nie takie do usunięcia

Gość JEnesisso
Kiedy kurwa zdechne???? no kiedy, tak bardzo tego chce :(

Gość JEnesisso
:O ahhhhhh hh h hh h h

Gość JEnesisso
😠 no kiedy kurwa 😠 no kiedy kurwa 😠 no kiedy kurwa 😠 no kiedy kurwa 😠 no kiedy kurwa 😠 no kiedy kurwa 😠 no kiedy kurwa 😠 no kiedy kurwa 😠 no kiedy kurwa 😠 no kiedy kurwa 😠 no kiedy kurwa 😠 no kiedy kurwa 😠 no kiedy kurwa 😠 no kiedy kurwa 😠 no kiedy kurwa 😠 no kiedy kurwa 😠 no kiedy kurwa 😠 no kiedy kurwa 😠 no kiedy kurwa 😠 no kiedy kurwa

Gość JEnesisso
Moj gniew jest tak duzy ze jestm bezwzgledny 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

Gość JEnesisso
😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 WIDZICIE TEN GNIEW!!!!! NIENAWIDZE WAS TAK BARDZO, ZE AZ SIE TO NIE MIESCI WE MNIE!! NIENAWIDZE SIEBIE!!! CHCE ODEJSC!! DZIS KURWA!!!!!!!!!

Gość bonixis
no to podaje datę twojej śmierci 4 lipca 2012 przygotuj się

Gość JEnesisso
oby, OBY!! kurwa jak najwczesniej, blagam cie SZATANIE!! ZABIERZ MOJA DUSZE DZIS DO PIEKIEL I JA SPAL!! :D :D :D :D

Gość JEnesisso
KURWA MYSLISZ ZE SIE BOJE? HAHAHHA SPRZEDALEM MOJA DUSZE DIABLU, ALE JAK WIDAC JEST NIC NIE WARTA, LUB PO PROSTU BOGA NIE MA , TO JEST NIE WAZNE!! WAZNE JEST ABYM ZDECH JAK NAJSZYBCIEJ!!!

Gość paradoks jest taki
ze miliony osob codziennie umiera na nowotwory a Ci co pragna umrzec zyja k*rwa dlugo. Znam to, znam ten bol. Ile razy blagalam Boga zeby o ile istnieje zeslal mi smierc. Ale dalej zyje co nieoznacza ze chce . Myslalam o samobojstwie ale nie chce sama , chcialabym z kims. Zeby w tym ostatnim momencie spotka zrozumienie drugiego czlowieka. Zycie jest okrutne i nic na to nie poradzisz ale postaraj sie byc szczesliwy a jak nie potrafisz to odezwij sie moze podejmiemy razem decyzje.

Gość bonixis
idź do psychiatry

Gość JEnesisso
WIEM ZE TU NA FORUM JEST KOLES KTORY PLANUJE SAMOBOJSTWO, MUSZE TYLKO GO ZNALEZC, MOZE MNIE ZABIERZE :D

Gość JEnesisso
NA CHUJ DO PSYCHITARY? JA CHCE ZDECHNAC, A NIE SIE LECZYC :D 20:33 [zgłoś do usunięcia]paradoks jest taki A JAK CHCESZ TO ZROBIC?

Gość rgbhfrhfgt
ja do dnia dzisiejszego chcialam umrzec, zastanawialam sie dlaczego biedne dzieci umeiraja a ja taki nieudacnzik nadal zyje. d\isiaj zdalam sobie sprawe , z e powinnam sie cieszyc z tego co mam, byc wdzieczna za to co mam. Nie mam milosci, nie mam mieszkania, jestem sama ,samotna ale zyje

Gość JEnesisso
A ZYJ SB, JA ZYC NIE CHCE :D WIEC WIESZ

Gość rgbhfrhfgt
oj wyjdz do ludzi, poznaj kogos...jakąś fajna kobiete, ja niedanwo znowu rpzezylam rozczarowanie no ale zycie jest tylko jedno wiec trzeb abrac zniego garsciami a nie myslec o smierci

Gość JEnesisso ***
DOSKONALE WIEM CO MOWIE :P A DZIWCZYNY NIE CHCE BO TO KURWY SA PRZECIEZ :classic_cool:

Gość rgbhfrhfgt
no jesli gustujesz w takich latwych to juz twoj problem ale gdybys sie rozejrzal glebiej i poznal jakąś mila zwykla dziewczyne to byloby dobrze

Gość paradoks jest taki
Myslalam o najprostszym sposobie - tabletki nasenne tylko trzeba by miec ich jak najwiecej aby mozliwosc odratowania byla rowna zeru. Nie wybrazam sobie po prostu dac sie odratowac bo to byloby najjgorsze . Powoli dojrzewam do tego by popelni samobojstwo.