Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_1

Witam

Polecane posty

Gość ona_1

Mam takie male pytanie. Spalam ze swoim partnerem w dni plodne(od poczatku do konca) bez zabezpieczen wsumie caly czas to robimy bez(wiadome nie ma sie czym chwalic)... konczyl we mnie. @ dostaje co 30dni kazdego miesiaca (5-6dzien). Od kilku dni pobolewa mnie lewy jajnik a czasem na zmiane raz prawy raz lewy... i zdarzylo sie ze podbrzusze mie bolalo :( tak jak przed @ a dopiero mam dostac 6 tak jak pisalam... Nie wiem co mam o tym myslec? czy to normalne? nigdy tak nie mialam przed @... zastanawiam sie czy to czasem ciaza czy to jest tak przed miesiaczka? :( pomozcie mi ... czekam na odpowiedz...

Gość nammi
skoro jest seks bez zab. to chyba wiadome że może być ciąża. a czy na pewno to się dowiesz po zrobieniu testu.

Gość Mammatia
Nie ma co rozważać - lepiej zrobić test.

Gość ona_1
A czy to normalne ze bola jajniki? I czy nie za wczesnie na zrobienie testu?

Gość nammi
mnie tam w żadnej ciąży nie bolały jajniki, test zrób 2tyg po seksie albo po terminie okresu.

Gość monnalisa
Objawy ciąży bywają różne - naprawdę trudno wyrokować. Zdarzają się i takie jak opisujesz, ale wcale nie muszą rozstrzygać, że to ciąża. Z testem poczekaj, jeszcze nie wiesz, czy miesiączka się nie pojawi.

Gość ona_1
Nie mam porannych mdlosci czasem tam mnie zemdli w dzien lub pod wieczor... Miewam bole glowy ,czesto chodze do wc oddawc mocz, czasem tez odbije mi sie i mam takie dziwne uczucie w gardle... Cos typu zgagi... A co do brzucha jest wzdety chyba... a do @ mam jeszcze 11dni...

Gość może być że ciąża
Pare dni po zajściu w ciąże jest zagnieżdzenie. Ja to odczuwałam jak zapalenie pecherza. a jak z piciem kawy np.? to zazwyczaj bardzo szybko nastepuje. tj. np jesli lubiłas kawe to moze ci sie nagle odechcieć. Też na alkohol mozesz inaczej reagowac - ale jak jest podejzenie ciaży to oczywiscie lepiej nie pic. I spac moze ci sie chcieć bardziej... ale to wszystko nie reguły i moze byc tak, ze jka zaczniesz szukac objawów to je znajdziesz nawet jesli nie jestes w ciązy. Teraz testy niby 6 dni od zapłodnienia wykrywają, jak nie masz problemów finansowych to kup juz teraz i jesli bedzie negatywny to powtórz po terminie @. a jak pozytywny to masz prawie pewne ze ciaża - wtedy betę zrób.

Gość ona_1
Kawe to pije ale nie zawsze do konca... dwa dni temu napilam sie piwa ale nie smakowalo mi odrzucilo mnie... ogolnie nie pije alkoholu ... Spac tez mi sie chce w poludnie... Ale zastanawiaja mnie te skurcze jajnikow i podbrzusza ... czasem sa silne ... :(

Gość ona_1
Miala ktoras z was cos podobnego? Czy tylko mi sie wydaje ze jest cos nie tak? nie wiem co mam myslec :(:(