Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubisiaiaiaia

bez sexu . ile można?

Polecane posty

Gość kubisiaiaiaia

witam. mam małe pytanie do Panów. Ile zdrowy, normalny facet może wytrzymać bez sexu? Albo co może sprawić, żeby nie chciało mu się go uprawiać? PS. Dodam, że facet ma normalną laskę.

Gość goggo 23
nie wiem facett ja mam 33 i juz 6 lat bez jednego sexu nawet mojem matki brat ma 66 i nigdy nie bzykal ale in troche nie teges

Gość kubisiaiaiaia
poprostu chodzi mi o faceta, który ma normalną babkę, sypia z nią ale nie uprawiają seksu. albo bardzo rzadko. facet napewno nie ma innej, dużo pracuje, dużo stresu. tylko niewiem czy to aż tak może zniechęcić faceta do seksu.

Gość normalny partner
to zależy od tego jakie kto ma potrzeby, myślę że jedni tydzień,dwa inni dzień dwa

Gość kubisiaiaiaia
tylko zastanawiam się czy stres i praca mogą aż tak zniechęcić, tzn. sprawić że odechce się seksu. ?

Gość normalny partner
to również zależy od człowieka na jednych stres wpływa i nadmiar pracy na innych nie, myślę że te czynniki bardziej jednak wpływają na kobietę, facetowi powinno się chcieć zawsze a na pewno zazwyczaj

Gość oj może może
nie wiem jak długo ale to choroba :O

Gość rybulka666
jak lubi jechać na ręcznym to wytrzyma długo tak standardowo myślę góra 2 - 3 tygodnie

Gość kubisiaiaiaia
Lubię lizac rowa z rodzynami

Gość kurdybanek
do śmierci najlepiej zgłosić sie do egzorcysty miałem problem z masturbacja nie mogłem sie przestac masturbowac i pomógł mi egzorcysta to było na mszy z modlitwami o uwolnienie

bez sexu to moze i dlugo, ale bez samozabawy to mawet nie jeden dzien :) Tyle że ja dziewczyna jestem :)

zgadzam sie Ala... chociaz seks tez jest bardzo wazny...dlugo to znaczy ile u ciebie????

no ja wytrzymałam ponad 16 lat bez sexu :) i od tamtej pory maksymalna przerwa to chyba miesiąc może dwa jak chłopa wtedy wyjechał za granicę. Ale samozabawa była codziennie :D bez tego bym nie dała rady...

trudne pytanie... bo jak mi się chce a nie mam z kim to sama nad tym pracuję... Ale jeśli by mi zakazano zabaw to myślę ze 1 dzień. No chyba ze bym pracowała do późna i po pracy padała na ryj i nie myślała o niczym tylko o snie... to wtedy może ze 3-4 dni :)

ogier to rozumiesz o co chodzi - ty tez napalony jesteś - co mówi twoja stopka z reszta :)