Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki fotelik na rower

dla rocznego dziecka

Polecane posty

bardzo lubimy jazde rowerem, chcialabym kupic fotelik, ktory sie montuje na rower, czy macie jakies sprawdzone i bezpieczne, ktore polecacie?

Gość MamkaŚląska
ten fotelik wcale nie jest dobry fotelik ma miec zabudowe ma miec podnozek z paskiem zeby przypiac naljlepiej 5 punktowe pasy i musi miec ten tyl nizszy bo jak dziecko bd mialo kask to bedzie mu nie wygodnie a ten ma za wysoko

grejs keli, dzieki za link do allegro, fajny i niedrogi. Powiedz mi tylko, czy nie jest za wysoki i kask nie przeszkada? dzieki!

Gość DO MAMY MAŁPKI
MY MAMY KETTLER OD 1,5ROKU ODKĄD MAŁA SKOŃCZYŁA 10MIES. W ZASADZIE TO ZASTĘPUJE NAM WÓZEK KTÓRY UŻYWAM OD WIELKIEGO dzwona. TERAZ JESTEŚMY W PARKU MULTIMEDIALNYM JA WYLEGUJE SIĘ NA KOCU A MAŁA ŚPI W FOTELU. NIE MA DNIAżeby mi w nim nie usneła BO JA DZIENNIE ROBIĘ NA ROWERZE 30KM. JEDYNE coZMIENIŁABYM W TYM fotelu to kąt nachylenia oparcia z 30 na 60 oraz uruchomiłabym podnożek by nogiDZIECKA W TRAKCIE SNU TEŻ BYŁY BARDZIEJw poziomie niż pionie. oraz wbudowałabym daszek składany jak w wózku JAK RÓWNIEŻ ZWIĘKSZYLABYM WYTRZYMAŁOŚĆ FOTELA Z 16 DO 20kg oraz wydłużyłabym głębokość siedziska z myślą o przyszłych koszykarzach lub siatkarzach ;- A TAK POZA TYM JEST THE BEST.