Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pik pok puk puk paf

o ktorej chodzicie spac

Polecane posty

Gość pik pok puk puk paf

o ktorej chodzicie spac i o ktorej wstajecie? jestem ciekawa ;) aa i ile macie przy tym lat? czy spicie krocej niz kiedys?

Gość tanatos2012
chodzę spać około 1, 2, jak nie mam nic do roboty to wstaję o 11, 12, mam 22 lata

chodzę spać między 1 a 3 , wstaje gdzies o 11-12 (jak mam wolny dzień) , mam 21 lat :)

Gość qwerty67
ja chodze spac o 22-23. Wstaje o 6.30 lat mam nascie

Gość wstaję o 4.00 - 4.30
a spać chodzę między 21.00 a 22.00. Inna rzecz, że nie umiem zasnąć od razu i czasami potrzebuję na zaśnięcie nawet godziny

Wstaje o 6 chodzę spać tak koło 23 -24 na weekend troszkę później zależy ile wypije :P

Gość Chrystman
o 22-00 pobudka o 6-00

lat 23, kładę się o różnych godzinach, ale moja pora do zasypiania to 23:00-24:00. Irytujące, gdy trzeba wstawać o 5:00 ;)

Gość tanatos2012
czasem wstaję między 6, a 7, jak mam na uczelnię na 8, ale to i tak strata czasu, bo kontaktować zaczynam dopiero koło 11-12, nawet jak pójdę o 21 spać, to na następny dzień w pełni kontaktuje dopiero koło 11-12,

Gość Misty;)
2-3, pobudka 5 :30, lat 17 niestety, to ze wzgledu na nauke. tak, jestem chronicznie zmeczona i troche podupadlam na zdrowiu, ale to norma w tym wieku-jesli komus zalezy na DOBRYCH studiach

Gość miauuuuuuxD
21-22 wstaję codziennie o 5.20 33 lata,kobieta

Gość asiulaaa90
nie rozumiem jak mozna połozyc sie spac np o 1 czy 2 w nocy i potem wstac o 6. jezu jak wy to robicie? ja nie byłabym w stanie wstac jakbym spała tak krotko :o

Gość tanatos2012
"2-3, pobudka 5 :30" rany, ja bym nie wyrobił :o

Gość pik pok puk puk paf
nie obniza to waszej zdolnosci koncentracji?

Gość tanatos2012
ja prawie nie mam koncentracji

Gość gsgsgs
koncentraja? czy to jakas przyprawa?

tanatos2012 "2-3, pobudka 5 :30" rany, ja bym nie wyrobił " - pamiętam czasy kiedy wracałam z 18-tek znajomych ok 4:00 nad ranem, na 9:00 szłam do kościoła i ogólnie byłam pełna energii, miałam siłę by się uczyć itp. Teraz na dłuższą metę nie wyrobiłabym tak, chociaż często się zdarza, że za długo siedzę nad książkami, nie kontroluję czasu i tak do 2:00-3:00 a później przed 5:00 koszmar...

Gość bzykus34656
jak można siedziec nad książkami do 3 w nocy? ludzie......

Gość miauuuuuuxD
anatos2012 "2-3, pobudka 5 :30" ktoś kto tak późno zasypia i wcześnie wstaje--pomału wyniszcza swój organizm. człowiek niedospany ma szereg zmian w mózgu,które przyczyniają się do chorób w przyszłosci. organizmu nie da sie oszukać,to wszystko jest na krótką metę. póki jesteś młoda/y nie odczuwasz tego.

Czy obniża zdolność koncentracji? W jakimś stopniu na pewno. Dlatego popija się yerbę np ;) Najgorsza jest ta ciągła myśl o wyspaniu się, odbiera motywację do działania.

Gość tez tak mialam i si okazalo z
O 5/6 rano i budze sie o 15

Nie wczesniej niz o 23 nie później jak o 1.00 No chyba że coś się dzieje, mam jakiś problem, coś mnie stresuje, o czymś lub o kimś intensywnie rozmyślam.

Gość tanatos2012
"Dlatego popija się yerbę np" mnie yerba nie pomaga, jedynie silne eneergetyki

Gość ja chodze spac o 22
a wstaje o 6:40. w weekend troche pozniej np okolo polnocy, a wstaje ok.9. jak studiowalam to chodzialm spac o 1 wstawal dosyc pozno a przed studiami, czy w wakacje potrafilam siedziec do np 2 a wstawalam kolo poludnia...

Bzykus, można. Miałam taki okres, że pracowałam codziennie od 9:00 do 21:00 to kiedy miałam się uczyć? Chciałam mieć stypendium to trzeba było się poświęcić. Poza tym bywało, że po prostu jakaś książka wciągała mnie na tyle, że traciłam poczucie czasu.

Gość Misty;)
to że tak krótko śpie nie wynika z mojego "widzimisie", ale z obowiązków i nawału nauki. niestety bedąc w szkole ktora jest 4 w Polsce i na profilu mat fiz bio chem uwierzcie mi, jest po prostu zapierdol...