Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sayuri12332

MAM PROBLEM......

Polecane posty

Witam, ostatni okres miałam 18 grudnia 2011. Cykle miałam 30-31 dniowe. Pozytywny test ciążowy wyszedł 16stycznia 2012, beta rownież była pozytywna. U lekarza byłam 1lutego 2012, ponieważ mialam plamienia. Po zrobieniu USG stwierdził że widać pęcherzyk ciążowy, ale jest także to krwawienie w środku, przepisał m leki, i kazał leżeć. Zastosowałam się do zaleceń. Krawienie ustąpiło po 4 dniach. Na kolejnej wizycie byłam 13 lutego 2012, gdzie po badaniu lekarz stwierdził poronienie samoistne, niebyło już ani pęcherzyka ani krwawienia. Najmocniej krwawiłam 3 lutego wiec pewnie tego dnia miało to miejsce. Lekarz tego 13 lutego dalej kazał przyjmować duphaston przez 10 dni, tylko mniejszą dawkę aby okres mi się całkiem nierozregulował. Powiedział że bo tych 10 dniach powinnam dostać okres. I właśnie tutaj zaczyna się mój problem, poroniłam prawdopodobnie 3 lutego, a od tamtej pory niedostałam ani okresu,ani żadnego plamienia zupełnie nic. I niewiem co mam o tym myśleć, poronienie obyło się bez żadnego zabiegu po nim. Otóż od jakichś 2 tygodni mam taki biały śluz..a od 3 dni strasznie bolą mnie piersi... Czy ktoś miał kiedyś podobną sytuację, albo wie o co w niej chodzi?

Gość nammi
a moze tak kontakt z lekarzem? niech sprawdzi co jest grane