Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuchenka mikrofalowa

Czy faceci naprawdę lubią takie dziewczyny?

Polecane posty

Dziewczyny, które czytają fantastykę, komiksy, oglądają sci-fi i słuchają ostrzejszej muzyki, grają w jakieśtam gry... Bo często w internecie na różnych stronach widziałam mnóstwo wypowiedzi facetów, którzy wychwalali własnie takie dziewczyny. Oczywiście nie chodzi mi o to, że każdy facet z założenia uwielbia taki typ, ale tak ogólnie.

Gość 4375487649
do ruchania bez znaczenia 🖐️

jedna osoba z kafe lubi takie panny tylko napisz czy jestes szczupła to cie nakieruje na niego :)

no bez przesady, nie szukam faceta na kafe :D Tak z ciekawości pytam, bo po prostu zauważyłam, że czasem są opisywane jako jakieś pożądane ewenementy

Gość 3434hhy
tez to zauwazyłam, ciagle sie rozpisuja, ze ile by nie dali zeby znalesc taka dziewczyne. I na dodatek jada po tych plastikach. A w rzeczywistosci to slinia sie na ich widok, a dziewczyn ktore lubia sci-fi i graja w gry to traktuja jak powietrze

no właśnie, opisują je tak jakby zaraz po poznaniu mieli im paść do stóp a tu... nic? Dlatego mnie to dziwi. Mam też parę koleżanek, które lubią takie klimaty i bynajmniej nie są pasztetami a zainteresowanie wśród płci przeciwnej znikome

Gość greyhound
faceci w tych czasach to przeważnie dzieci-fantaści właśnie. Niby chcą Jennefer a kończą na dziewce zbałamuconej gdziekolwiek:D

Nie lubię fantastyki, komiksów, sci-fi i gier. Umiem za to gotować i lubię sprzątać. Wniosek z tego taki, że żaden ze mnie ideał kobiety :D

bauntyy - e no co Ty, byłaby z Ciebie świetna kura domowa :)

A może o takich dziewczynach piszą same nerdy, które nie odchodzą od komputera i mają nadzieję, że jakieś fanki sci-fi dziwnym przypadkiem przypałętają się do nich do domu? :P

Gość Widzeciemnosc
Dziewczyny. Każdy szuka kogoś o podobnych zainteresowaniach. Więc nie powinno dziwić to że faceci grający w gry komputerowe szukają takich kobiet. Mogą dzięki temu fajnie razem spędzać czas. Sam bym chciał poznać taka dziewczynę :) Pozdrawiam wszystkie fanki Wiedźmina i innych RPG ;)

Gość Widzeciemnosc
Ps. Ktoś się wypowiadał że ma kilka takich koleżanek, nawet niczego sobie i nie mają powodzenia. Może nie tylko granie w gry i wygląd decyduje ;)