Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxxx84

Gdyby mialo sie spelnic jedno z waszych marzen!!!!

Polecane posty

''mało kobiece mało rodzinne nastawione na wieczna imprezę tylko żeby koło nich skakać jedyna rozrywka to centra handlowe a gdzie kino, teatr,spacery już o mądrej rozmowie nie wspominając ''-no to współczuję żę masz takie poglądy:-(...Ja jestem domatorką,nie cierpię marketów-tylko sklepiki z kobietą za ladą-podobno (wizualnie)jestem kobieca,lubię teatr(choć muszę mieć handrę),kocham symfonię(choć bardziej z metallicą) oraz lubie rozmawiać na wszystkie tematy(oprócz przepustnic i akumulatorów:-):-) i co???

Gość hgicpoes
TenTamten Znajdziesz, cierpliwości. Ja sama marze o tym samym a mam 22 lata i też czasami wydaje mi się, że to raczej nie nadejdzie. Ale staram się być optymistką:) pozytywne nastawienie to połowa sukcesu, także uszy do góry i uśmiech na twarz, a będzie na pewno lepiej:)

Dama jestem pod wrażeniem to gdzie takie kobiety się ukrywają bo ja ostatnimi laty trafiam na podróby same co mają czelność nazywać siebie kobietą :P

hgicpoes ja też jestem optymistą nie przejmuje się porażkami i chodzę uśmiechnięty 24h :P

Gość opadłamzsił
Chciałabym przedłużyć te kilka miesięcy życia, które mi zostały do kilku lat.. Ale to jest nierealne, więc moim największym marzeniem jest, aby moja 5-letnia córcia zawsze była szczęśliwa. I aby dane mi było patrzeć tam z góry, jak dorasta..

TenTamten bo nie jednemu psu na imie Burek:-)..............opadłamzsił:-0nie wiem co powiedzieć-przykro mi:-(zaskoczyła mnie Twoja wypowiedż bardziej spodziewałam się odp.typu właśnie kasa,wycieczka itp,ale jak ktoś jest zdrowy to zdrowie jest mu nie potrzebne:-(a to zludne myślenie:-(

Dama i jak to jest opowiedz masz już męża dzieci tak ?? lubisz trochę kultury posiedzieć w domu zrobić coś w nim ?? :D

Gość ;lm;lm;lm
opadlam z sil-co ci jest?

Gość zagubiona w sieci 546
TenTamten I już masz 2 kandydatki :-) Takie ,,rodzinne kobiety" siedzą po prostu w domciu :-) Nie mam wolnej koleżanki :-)

opadłamzsił Przykro mi .Nie wiem jak cię pocieszyć, co napisać...Jesteś samotną mamusią?

Gość ;lm;lm;lm
ten a ty skad jestes?

Ej no ten tamten:Miłość wszystko zwycięża, a odległość to pikuś

Gość Jedyne takie marzenie
Moje jedyne marzenie to mieć dziadka.

Ja kiedyś na kawę do Łodzi pojechałam, dosłownie na 20 minut :-)

Gość przytocze cos waznego
pedofil-zabojca w 2014 wychodzi na wolność http://policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,11420470,Pedofil_i_seryjny_morderca__Mariusz_Trynkiewicz_niedlugo.html nasze prawo jest do dupy!!!

Nie mam i mieć nie bedę(męża)-gdyż uważam że bycie(i tu to niestety tak brzydko brzmi)w konkubinacie jest piękniejszy ponieważ nie 'trzyma'' mnie żaden papierek tylko poprostu jesteśmy:-)dla siebie itp.-...Pytasz co robię w domku?--hmm niby banalne pytanie ale...jak jest ciekawy mecz np.FC Barcelona to staję się wielkim krzykliwym kibicem Messiego,jak jest mi smutno to słucham Nosowskiej,jak chcę się wyszaleć to słucham mocnego Rocka,metalu(wspomniana Metallica) a jak chce mi się pić to....piję Sprita:-D

Dama i w dodatku ogląda mecze :D hehe ciekawe połączenie ;) a tak z ciekawości zapytam oczywiście jeśli mogę a ile to ma się latek ?? ;)

Wygrana w totka. Potem spełniałabym już sama swoje marzenia.

Zagubiona a chociaż spotkanie udane ?? Ja pojechałem do Władysławowa niestety zostałem wystawiony ale przynajmniej spędziłem super dzień na plaży :D

Gość BPBPBPBPBPB
Zeby .. hm wszyscy męzczyzni na swiecie mnie uwielbiali podziwiali, adorowali i kochali o nic wiecej nie prosze! ;)

Kawa była pyszna tylko czasu mało:-)Nie ...no w ciemno nie jechałam...znałam go...ale on w rewanżu ze Śląska do Gdańska też przyjechał:-).Ta Łódź to było coś w stylu ....spotkanie w pół drogi

,,BPBPBPBPBPB Zeby .. hm wszyscy męzczyzni na swiecie mnie uwielbiali podziwiali, adorowali i kochali o nic wiecej nie prosze! " Ja bym tak nie chciała:-)