Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kmmkkmmklk

mamy chorujace przewlekle-jak zniosłyscie ciaze?

Polecane posty

Gość kmmkkmmklk

odstawienie lekow itp??

mam wzw b:) ciaza ksiazkowo:) wrecz przenoszona:) tylko te wymioty na poczatku....

Gość kmkkmcostam
Ja mam rzs i boje sie odstawienia

aha zapalenie stawow...a myslisz ze jak leki odstawisz to sie bardzo pogorszy??? przciez lekarza zapytaj on wie lepiej:) ja na szczescie lekow nie musze brac bo jestem nosicielem ale dzieciaczek musial byc szczeppiony zaraz po porodzie:) i piersia tez mozna bylo karmic.

Gość babcccca
Ja jestem w 5 miesiacu. Choruje na nerwice i odstawilam leki jak dowiedzialam sie o ciazy. Jest ciezko, ale nie mam wyjscia. Raczej nie bede karmic piersia, bo chce wrocic do lekow, ale boje sie reakcji otoczenia. Tesciowa juz pytala czy bede karmic piersia :O Wiem jaki jest jej stosunek do tego.

Gość kmkkmcostam
Moja choroba jest cholernie bolesna nawet z lekami,wiem ze inne z rzs rodza ale ja sie boje czy to nie posadzi mnie na wozek na jakis czas

Gość widać nie ma z kim gadać
ja mam astmę, miałam leki całą ciążę, ale zminimalizowane jak najbardziej i zmienione na dopuszczalne dla dziecka. Wszystko się udało :) dziecię zdrowe

Ja choruje na cukrzyce typu 1 i na niedoczynnosc tarczycy,ciaze znioslam bardzo dobrze lekow nie odstawialam,bo w moim przypadku tylko bym pogorszyla sprawe.

Gość widać nie ma z ki m gadać
to samo z mojąastmą, gorsze niedotlenienie mamy i dziecka niż niebranie lekóe, ale na więcej dzieci się nie zamierzam , w razie jakby moje wymagało troski to chcę być dyspozycyjna 25/h

Gość wszystko jest dla ludzi :)
Ja ksiązkowo przechodziłam ciążę z astmą, pod koniec musiałam zwiększyć dawki, przez wiekszość ciąży byłam tylko na dawce podtrzymującej. Moja przyjaciółka urodziła z rzs, trzy miesiące przed zajściem w ciążę odstawiła leki, do których wróciła 6 tygodni po porodzie. Ciążę zniosła super (pracowała prawie do porodu), w pewnym momencie lekarz na chwilę włączył sterydy jak sie gorzej czuła i potem było ok. Tak więc powodzenia, podobno choroby autoimmunologiczne cofaja sie w ciąży :)