Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gumisia_204

takie tam gorzkie żaale

Polecane posty

Gość Gumisia_204

Moje zycie to taka wegetacja. Nic konkretnego w życiu nie robię, nie mam rzadnych zainteresowań, nie uczę się dobrze, bo trudno jest mi przysiąść na tyłku i sie trochę pouczyć. Mam 4 jedynki na półrocze, ten tydzień jest moim ostatnim żeby zaliczyć wszystko, nie mam rzadnej motywacji. Chciałam iść do zawodówki, ale moja mama mówiła idź do technikum na pewno sobie poradzisz i co i chyba nie zdam, jestem troche wkurzona, ale to tylko i wyłącznie moja wina i nie wiem czy mam rozpocząć naukę od nowa w zawodówce, czy może uciec zagranicę, może tam udałoby mi się coś osiągnąć. Nie cieszy mnie moje życie w ogóle, chciałabym umrzeć, ale boję się, że nie pójdę do nieba tylko racze troche niżej.. Ostatnio myślałam, że przeżyję miłość swojego życia, ale jak można się domyślić nic z tego nie wyszło, źle zinterpretowałam znaki. I nie myślcie sobie że jestem rozpuszczonym bachorem, bo wcale tak nie jest.

Gość Gumisia_204
jak myślicie? może moim przeznaczeniem jest być piękną?

Gość Gumisia_204
Głupi podszyw.. a wy ludziska macie rację nie wypowiadajcie się na ten temat bo jet tak żałosny, że aż śmieszny..

Gość nie loguję już
nie jest żałosny jest jak każdy inny. napisałbym ci coś miłego ale sam jestem w ponurym nastroju i zwyczajnie nie mam do tego weny. rozumiem że problem cię przerasta i..poddałaś się. warto walczyć o takie sprawy, to daje satysfakcję :)

Gość Gumisia_204
to po chuj piszesz? ja chyba debilku wyraznie daje do zrozumienia by sie odezwal ktos kto ma cos w tym temacie madrego do powiedzenia. bosz jakie tu debile

Gość Gumisia_204
Gdybym miała kogoś ważnego w moim życiu, kogoś kto zawsze wspierałby mnie, na pewno dążyłabym do czegoś. A tak to nie mam siły, ani na naukę ani na te życie.

Gość Gumisia_204
A Tobie beznadziejny podszywie z podstawówki sprawia przyjemność ta głupia zabawa?

Gość Gumisia_204
orgazmow mi brak