Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oświećcie mnie dobrzy ludzie

Czym właściwie jest zdrada emocjonalna??

Polecane posty

proszę o dokładne wytłumaczenie.... i powiedzcie czy Wam się to kiedyś zdarzyło?

Gość jnb
Ja Ci powiem! To wymysl chorobliwie zazdrosnych partnerow, w wiekszosci kobiet, w celu usprawiedliwienia sklonnosci do nadmiernej kontroli ukochanych

Gość gwoli wyjasnienia...
wrzuc to na google i bedziesz mial przez pare godzin co czytac

ja akurat jestem kobietą i chciałabym wiedzieć zawczasu co to jest, żeby tego nie robić..

nie prawda - podaję definicję - zdrada emocjonalna - kiedy znajdujesz na telefonie swojego faceta czułe słówka bynajmniej nie od ciebie ,a on mówi, że to tylko koleżanka i on z nią nie spał, ale dobrze się rozumieją i omawiają swoje problemy małżeńskie heheh :):):)

Gość pewne dziewcze
A może to: jestem mężatką, przez rok mialam kontakt z meżczyzną z internetu, flirtowaliśmy, rozmawialiśmy przez telefon, smsy, do niczego między nami nie doszło ponieważ nie spotkaliśmy się, jednak byłam bardzo zauroczona jego osobą.

Gość wiem cos o tym,,,,
sama zdradzilam emocjonalnie swojego mezczyzne:o nie radze tak robic

Gość wiem cos o tym,,,,
on sie dowiedzial, sama mu powiedzialam, moralniaka mam do dzis:o

Jesteś z jednym a myślisz o drugim! To jest praktycznie nie do ominięcia! Bo kobieta ma to do siebie że rozmawia z jednym patrzy na drugiego a myśli o trzecim!!!

Orginal ??? skąd taka opinia ?? kto cię tak skrzywdził ??? to oczywiście nie prawda :)

Gość jnb
Oj tam. Wystarczy na kazdym kroku upewniac go, ze jest dla nas najwaxniejszy i nie flirtowac z facetami gdy jest w poblizu. Ponadto zahaslowac komorke i kompa i nie przyznawac sie, ze masz kolegow i kontaktujesz sie z bylymi ;)

Jak nie prawda? prawda! Są dwa rodzaje zdrady fizyczna i emocjonalna fizyczna no to wiadomo seks czy pocałunek z innym(chociaż całowanie nie uważam za zdradę)ale inni tak a emocjonalna to myślenie o innych facetach jak sie jest już w związku! Np.o byłym że jakby sie dało to by sie wróciło i ogólne myślenie o innych facetach w kategoriach przyszłego faceta ! No oczywiście każda sobie marzy ale o tym nie mówi! A jakiś idiota wymyślił że to też zdrada ech

No dobrze, wiemy, że zdrada emocjonalna to myślenie o kimś innym, ale w jaki sposób? Czy np. to że jakiś inny znajomy ma pewne cechy charakteru, których naszemu brakuje i chcielibyśmy by je miał, to już zdrada emocjonalna?

Gość do -wiem coś o tym
tzn w jaki sposób go zdradziłaś? i czy uważasz, że można aż tak kontrolować emocje?

Gość jnb
Myslec mozesz co chcesz bylebys nie dala odczuc partnerowi, ze ktos inny jest wazniejszy od niego