Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nineczkaa1

2 dzien bez okresu a TEST NEGATYWNY

Polecane posty

Gość nineczkaa1

Witam , Ciekawa jestem czy ktoras z dziewczyn miala negatywny test ciazowy w 2 -3 dni od dnia spodziewanej miesiaczki , a nastepnie okazalo sie ze jest w ciazy?

Ja tak miałam w podobie tylko mi się spóźnia 14 dni miałam miec 12 .03 a do dzis nie mam ok 21 robiłam test i wyszedł negatywny jutro mam zamiar iść do ginka zobaczymy ... co bd bo od 3 dni mam bóle jak by przed @ ale dalej nic nie ma ^^

A jeśli nie jestes pewna zrób drugi a jesli znów wyjdzie negatywnie to poczekajz tydzien na ciocie jak nie bd to do lekaża przynajmniej ja tak robie :)

Gość Werusia z L.
a chcialabys byc w ciazy czy nie?

Gość nineczkaa1
mysle , ze fajnie by bylo juz miec dzidziusia:) Zanwiwi22 a jak sie czujesz? 14 dni to sporo :) wiec mysle , ze sa duze szanse :D Poczekam jeszcze 2-3 dni zanim wykonam nastepny test , mozecos wyczekam;)

hej u mnie bylo tak samo. ale u mnie przed @ bardzo bolal brzuch wiec testu nie robilam na poczatku i bol sie bardzo nasilal. po 3 dniach zrobilam test i byl negatywny. a po 5 dniach ale bol juz byl nie do zniesienia -test wyszedl pozytywny:D i bol minal:D:D:D:D:D

Gość nineczkaa1
DO OJOJ 26 Wow! Napawasz mnie nadzieja ...:) Moj okres spoznia sie juz 3 dzien :D ale jakos nie czuje zadnych objawow ciazowych ... :) Wrecz przeciwnie czuje sie wspaniale :) zupelnie jak nie przed okresem ani jak w ciazy ( chociaz z ta ciaza to nie wiem bo jeszce nigdy w niej nie bylam:D W ktorym etapie ciazy juz jestes?:)

Gość nineczkaa1
Chyba juz nikt nie zaglada:) a ja dalej czekam i czekam, okresu jak nie bylo tak nie ma--- dodatkowy test-------------NEGATYWNY!

Gość dwefewf
Wiele razy robiłam testy i nigdy się nie zdarzyło żeby się pomyliły. Jak jedna kreska, to nigdy ciąża, jak raz dwie, to ciąża była.

Gość nineczkaa1
lepiej sie nie nakrecac , ale ktoz wie...:P

nineczkaa1 wiec ciazy nie ma:) a co do twojej ostatniej odpowiedzi nawet gdybys byla w ciazy objaw 3 dni po terminie okresu i tak bys nie miala bo to za wczesnie :P

2 testy negatywne po terminie spodziewanego okresu daja wiarygodny wynik..:) nie ma bata jakbys byla druga kreska by sie pojawila, moze i blada ale napewno by byla:)

2 testy negatywne po terminie spodziewanego okresu daja wiarygodny wynik..:) nie ma bata jakbys byla druga kreska by sie pojawila, moze i blada ale napewno by byla:)

koljna wmawia sobie ciaże,a potem pyta dlaczego okresu nie ma mi się okres spóźnia 3 tygodnie i jakos w ciazy nie jestem

Gość nineczkaa1
Nikt sobie ciazy nie wmawia:) Ciekawa bylam czy ktorej z dziewczyn 3 dni po terminie test nie wykryl ciazy :) Czytalam na innych topicach i w sumie jest to dosyc czeste:D W moim przypadku juz sama nie wiem co mam myslec ... Dalej cisza, a dodam , ze od 2 lat okres nie spoznil sie ani jednego dnia:)

Gość nineczkaa1
do ZANWIWI22 i jak bylas u ginekologa:) ?

Gość nineczkaa1
Witam wszystkie kobiety:D Dzisiaj , dopiero 9 dzien po spodziewanym okresie moj test ciazowy wyszedl POZYTYWNIE :) ! No , a jednak CIAZA :D l