Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angi27

Zwiazki z cudzozziemcami

Polecane posty

Hej laleczki,czy miałyscie albo macie obecnie taką sytuację? Ja jestem w związku małzenskim jużparę lat, lecz to jest totalna pomyłka, i myslałam że jużnigdy nie bede szczesliwa aż tu nagle sie pojawił on, przystojny algierczyk, zakochał sie we mnie aja w nim trochę pózniej, nie powiem bałam sie trochę, tylko że cos mi nie pasi a mianowicie jest nam cudnie, calujemy sie , spotykamy, jednak nie chce ze mna uprawiac seksu, mówi że dopiero , pózniej bo teraz jestem mezatka i on nie moze, kurcze moze on mnie rzeczywiscie kocha, bo gdyby nie , przespal by sie ze mna pare razy a pozniej bay bay baby, pomożcie

tylko że ja jestem naprawde szczesliwa przy nim, a on przy mie, tylko ten sex, w jaki sposob on chce mna manipulowac i kontrolowac???

Moje dwie sasiadki (siostry!!) poslubily obie Algierczykow i obie mialy niezle przeprawy. Poki siedzieli w Polsce i przed slubem cud faceci. Po slubie niby tez okey, ale zaczelo ich ciagnac do ich krajow. Jak w koncu pojechali to sie zmienili o 100%. Jednej z nich facio porwal dziecko, a z druga rozwiodl sie bo poznal inna a o tym, ze jest juz rozwiedziona to ta moja sasiadka dowiedziala sie poprzez faks!!!