Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arjuna

Tylu ojców wychowuje nie swoje dzieci...

Polecane posty

Witam. Widzę bardzo dużo rodzin, w których rodzeństwo ewidentnie nie jest owocem tego samego ojca. Nie jest problemem aby to zauważyć jeśli rodzeństwo jest tak różne. Albo wszyscy podobni a jedno zupełnie z innej beczki. To jest fakt, że bardzo dużo ojców wychowuje nie swoje dzieci. Oczywiście w grę wchodzi zdrada i wpadka...ale czy może też jesteście świadome tego, że zachodzicie w ciąże z nie swoim mężem? czy może w małżeństwie, w którym się nie układa kobieta nie chce mieć dzieci z mężem, może widzi jego wady i nie chce mieć takiego dziecka, albo chce mieć coś od życia i zachodzi w ciążę z premedytacją z innym mężczyzną gdyż tak nienawidzi męża i nie chce mieć żadnej jego cząstki w rodzinie?

Kobietą kierują wyłącznie instynkty, tak zostały zaprogramowane przez nature żeby kopulowały z jak największą ilością mężczyzn.

Gość sa tez przypadki , nie tak
rzadkie, kiedy kobieta bardzo chce dziecka , a jej z mezem "nie wychodzi". Sa ginekolodzy, ktorzy podsuwaja pomysl z innym facetem. Mezczyzna nie jest tak silnie biologicznie zwiazany z dzieckim,jak kobieta , bardziej emocjo=nalnie - jesli wychowuje, przywiazuje sie - jest jego.

Gość sa tez przypadki , nie tak
dominik -akurat na odwrot - mezczyna ma kopulowac i zapladniac max kobiet, kobieta urodzic i wychowac jak najwiecej.

aż się skwasiłam :-O co za bzdury- oczywiście zdarzają się takie przypadki w życiu ale ...facet musi być naprawdę ślepy jeżeli nie widzi zdrady w małżeństwie

Kobiety zdradzają i oszukują z dobroci serca, z miłości do świata. Patrząc na to globalnie, to wyrządzają światu przysługe.

Gość zahir77
Różnie to bywa ja byłbym skłonny mieć dziecko z Każdą kobietą bo moja żona nie chce:)

No ale jeżeli kobieta będzie miała każde dziecko z innym mężczyzną tym bogatsza będzie pula genowa. Dla ewolucji lepiej, prywatnie dla jej męża to tragedia.

z dobrego serca ?? :P haha aż się uśmiałam ;-) Hej Dominik - sporadycznie raz na miesiąc :) co u ciebie ?

Dzisiaj jestem na kafe tak późno bo nie moge spać. Jutro mam wizyte u chirurga dentysty, poważny zabieg i stres jest. Bólu sie nie boje tylko tego jak to wszystko wyjdzie.

Gość zle ze mna
statystyki mówia ze co 7 facet wychowuje nie swoje dziecko tak wiec :D

Czyli zdradza praktycznie każda, biorąc pod uwade że większosc ludzi stosuje środki antykoncepcyjne podczas zdrady.

Gość zle ze mna
http://dziendobry.tvn.pl/video/jak-uniewaznic-ojcostwo,109,newest,18240.html w polsce to jednak co 12 ;D w skali swiatowej co 7 wiec jednak polki to ułozone cnotki na tle innych narodów:D a no i chyba biora tez pod uwage tych ojców którzy swiadomie wychowują nie wswoje dziecko np rodzice oboje po rozwodach czyc os?

poważny zabieg - to życzę oczywiście szybkiego zagojenia ran i żadnych komplikacji. Napisz na maila jak się czujesz po zabiegu. Ja tylko na moment weszłam i uciekam właśnie spać bo mi się oczy kleją. WD5 ciekawe Dominik :D dobranoc