Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakloooopotana.

Co ja najlepszego narobilam?? :(

Polecane posty

Gość zakloooopotana.

Poznalam kolesia na necie ktory strasznie mi sie podoba. Po prostu zauroczyl mnie soba. Wspieral mnie w odchudzaniu i wgl. No po prostu aniol. Ale zaczelo mnie to niepokoic ze przewaznie to ja pierwsza sie do niego oddzywam. Wiec przestalam. Ostatnie kilka nocy to mnie nawet na placz wzielo. Odkad z nim nie mialam kontaktu znowu dopadly mnie jakies dolki, zrozumialam ze nie moge sie nikomu podobac i kolejny mnie po prostu olal. W smutku przerwalam diete, i zajadalam smutki w efekcie czego przytylam 3 kg. A mialo mi spadac -4 kg na miesiac :( Dzis patrze na gg a on sie odezwal z pretensjami czemu sie do niego nie oddzywam,ze stracil moj numer i nie mial neta. Chce sie koniecznie ze mna widziec i pogadac. Nie moge sie mu pokazac. Po mnie od razu widac jak cos przytyje. Ale narobilam :o Tak mi wstyd,a jednoczesnie jestem szczesliwa ze jednak mnie nie olal :) Od jutra juz planuje glodowke. Przez pare dni sie wykrece ze cos tam mi wypadlo... jak myslicie,nie skapnie sie?

Gość mam nadzieje ze sie skapnie
z kim ma do czynienia :O

Dziewczyno, znajdź sobie w życiu jakieś ciekawe zajęcie. Odchudzanie nim nie jest.

Gość milosc mojego zycia
poznalam z rozmiarem 42. wedlug meza nie wolno mi chudnac:D przy rozmiarze 36 poznawalam samych skurwysynow i co Ty na to??? najlepsze bylo to, ze rodzina mi wmawialam , ze mam przestac zrec i schudnac bo nikogo nie poznam :-O a tu co????

Gość SmutnaZłaOnnaa
głodówka to nie jest dobry sposób na odchudzanie...