Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddsdcsa

czy za wczesnie?

Polecane posty

Gość ddsdcsa

ja mam 22 lata, moj chlopak 27. jestesmy razem 3 lata. czy to za wczesnie na dziecko? jestem w 10 tygodniu. Pytam tylko, bo chce wiedziiec jak moge zostac odebrana przez innych.

Gość kafarek
To pytanie to troszkę za późno przecież jesteś w ciąży trzeba było o tym pomyśleć wcześniej.

Gość SmJ
U mnie ten sam wiek co u Was. Tyle, że ja jestem w 26 tyg. Ciąża planowana ze względu na moje problemy zdrowotne. No ale my mamy oboje pracę i mieszkanie.

Gość falafele
to zależy od Ciebie jak się czujesz. Ja np. chciałabym mieć już dziecko, mam 23 lata, jednak nie mamy z partnerem na razie po prostu takiej możliwości ani finansowej. Wiem, że może to takie głupie gadanie, ale nie stać nas po prostu w chwili obecnej na dziecko, bo z trudem wystarcza nam na swoje potrzeby.

ja mam 21 lat, moj chlopak 27, razem jestesmy od 4 lat, od poltora roku ze soba mieszkamy, obecnie jestem w 24 tygoniu ciazy i nie uwazam tego za za wczesnie, to wszystko zalezy od tego czy traktujecie sie powaznie i macie wspolne plany, u nas tak bylo, a dzidzia to najwieksze szczescie jakie bedziemy mieli :D zycze powodzenia :)

Gość zielonepomidory
Ja miałam 21 jak urodziłam,teraz się fajnie czuje bo koleżanki w moim wieku dopiero rodza a ja już mam taka dużą dziewczynkę

dziewczyno masz 22 lata..nie jest ani za pozno a tym bardziej za wczesnie..nie jestes juz nastolatka wiec nikogo nie zdziwi ze bedziesz miala dziecko..glupie pytanie ;/