Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak myślicie ?

Moja dziewczyna jak miała 14-15 lat piła i zadawała się ze starszymi...

Polecane posty

Gość Jak myślicie ?

W tym roku skończy w listopadzie 17 i od roku nie imprezuje. Ale jak skończyła gimnazjum poznała nowe koleżanki które za ciekawie nie wyglądają. Jak myślicie może wrócić do tego ? Ja z nią widuje się raz na tydzień.

Gość groszek02
ludzie się nie zmieniają tylko lepiej ich poznajemy bądź dobrze udają kogoś kim nie są widać twoją lubą ciągnie do takowego towarzystwa

Gość Jak myślicie ?
Przestała pić jak jej koleżanka zaczęła się puszczać i wpadła.. Może coś w tym jest ze się nie zmieniają ale może jednak... Tylko te jej koleżanki lubią też dobrą zabawę a ona mówi ze jak jest z nimi to nie musi pić....

Gość Jak myślicie ?
Przestała pić jak jej koleżanka zaczęła się puszczać i wpadła.. Może coś w tym jest ze się nie zmieniają ale może jednak... Tylko te jej koleżanki lubią też dobrą zabawę a ona mówi ze jak jest z nimi to nie musi pić....

Gość groszek02
z kim przystajesz takim się stajesz jak wejdziesz między wrony to kraczesz jak i one mądrości ludowe zawsze na czasie :-)

Ludzie się zmieniają. ja jestem dobrym przykładem . mój chłopak tak samo- ja imprezowałam , piłam towarzystwo zmienia. ale się ogarnełam i zmieniłam . przestałam odzywać się do tamtych osób a ja właściwie przestałam pić i jestem inna. Mój chłopak miał wiele dziewczyn, zmieniał je jak rękawiczki imprezował a teraz ma tylko mnie , nie pije nie imprezuje. a twoja dziewczyna- kazdy musi sie wyszaleć , moze jeszcze ja będzie ciągneło do imprez. ale to normalne :)

Gość Jak myślicie ?
Już nie wiem sam co zrobić... Nie chce się potem rozczarować ale nie mam siły na szukanie innej. Teraz jak pójdzie gdzieś z koleżankami i one piją to ona nie chce i obiecała mi że nie bd . Ale to takie gadanie wiadomo że lepiej być w jakimś towarzystwie niż być samotnym heh w sumie ona ma dopiero 16 lat więc raczej bd chciała jeszcze się wyszaleć... Rozumię to ale ją kocham lecz mam wątpliwości co do przyszłości ehh

Gość Jak myślicie ?
Lepiej ją chyba zostawić... Tylko jak :( pociągneło mnie to do niej że umiała sama zerwać z tymi znajomymi i przestać pić... Ale to może wrócić jak nie teraz to za pół roku a wtedy ten cały czas bd stracony :/