Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mleczko do kawy

Dobry krem do twarzy??

Polecane posty

Witam mam 20 lat. zawsze mam problem z kremami do twarzy, mam wrażliwą i suchą cerę. zawsze kupuję kremy po ktorych twarz mi się błyszczy i jest okropna. znacie moze jakieś fajne dobre kremy ???

Lirene uzywałam kiedyś ale przed tym jak miałam nałożyć podkład - pasowało mi to nawet. a moze jeszcze jakieś propozycje??

a krem na noc miałaś?? ja używam jakiegoś też taniego z biedronki hehe ale nie radze jeśli masz wrażliwą twarz.

miałam :) ostatnio nawet kupiłam z lirene i w domu patrze a to od lat +40 i dałam mamie :) spróbuje ten z AA moze akurat mi spasuje

Gość Maria44
Odkąd zaczęłam stosować Awaderm Face, moja skóra nie jest już taka rozciągnięta. Moja cera się wyrównała, drobne pryszcze zniknęły, moja skóra jest nawilżona oraz odżywiona wymaganymi mikroelementami. Produkt ma lekką konsystencję i przyjemny zapach, łagodnie pielęgnuje skórę i natychmiastowo poprawia jej kondycję. Cena jest przystępna, a efekty porównać można do drogich zabiegów w salonach piękności wymagających sporo pieniędzy i czasu.

Gość gość
Mój ulubieniec to krem do twarzy nadający sprężystości i korygujący zmarszczki Snake Factorhttps://www.ambasadazdrowiaiurody.pl/pl/p/Krem-do-twarzy-nadajacy-sprezystosci-i-korygujacy-zmarszczki-%E2%80%9ESnake-Factor-/73 Krem dobrze nawilża skórę, uelastycznia ją, redukuje drobne zmarszczki i zmniejsza przebarwienia. Bardzo mi odpowiada, jak zresztą sporo kosmetyków od TianDe, to kosmetyki o recepturach z dalekiego Wschodu, teraz w sumie bardzo to na czasie, ale ja rzeczywiście bardzo doceniam azjatyckie kosmetyki.

Gość mikolaa
Ja mam skórę suchą i niestety używam takich kremów bez parabenów. Jedyny krem jaki odpowiada mojej cerze jest krem nawilżający Calluna Medica. Też długo zukałam odpowiedniego kosmetyku i testowałam i żaden poprzedni nie był dobry dla mojej cery.

Gość gość
odstaw chemie kup sobie olej kokosowy