Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marica123

jakas dziwka

Polecane posty

Gość marica123

Mam problem, jestem z facetem 3 miesiace. Mam 33 lata on 29, jest nam na prawde mega cudownie ze soba, nigdy mi z nikim tak wspaniale nie bylo, czuje od niego uczucie, cieplo, dba o mnie, troszczy sie, pasujemy pod wg charakteru, ponieca mnie i wszystko by sie wydawalo idealnie. Spotykamy sie 2 razy w tyg + weekend caly. Na poczatku marca jego jakas przyjaciolka o ktorej mi wczesniej wspominal, ze traktuje ja jak siostre i ze ona chciala mnie poznac(ktora ma faceta ale wydaje mi sie ze to jest jakis popaprany zwiazek) napisala mu zyczenia urodzinowe na nk i dopisala "kocham cie". Zrobilam mu jazde kazalam wyslac mu wiadomosc, zeby nie pisala takich rzeczy, pozniej powiedzil mi ze wyslal ta wiadomosc. Ostatnio sprawdzilam mu historie wiadomosci na nk i sie dowiedzialam ze 2 dni po tym jak oficjalnie zaczelismy byc ze soba (zmienil status na nk), spytala sie go czy mnie kocha on powiedzial ze nie, ze sie dopiero poznajemy(do tej pory nie powiedzial mi ze mnie kocha ale czuje to jak sie na mnie patrzy, moze nie milosc ale uczucie) . Powiedzial ze uprawialismy sex i ze zrobil i minetke ona powiedziala "zazdroszcze jej". Pozniej sobie rozmawiali tak luzno co okolo srednio 2 do 3 dni. Od czasu gdy mu zrobilam jazde nie wiedzialam juz wiadomosci. Meczy mnie to, nie wiem czy mu powiedziec o tym, poruszyc ten temat czy juz to zostawic i tylko sptrtac sie o ta wiadomosc ktora mial wyslac, zeby mi pokazal (nie widzialam jej w historii)... Nie moge przestac myslec o tej dziwce. Jestem pewna ze seksu ze soba nie uprawiaja bo ja go wszystkiego uczylam, on jest mega niedoswiadczony...Nie wiem czy jest sens to ciagnac skoro naruszyl az tak nasza prywatnosc okropnie sie z tym czuje....co byscie zrobili??

Gość responsable
Nie za szybko oczekujesz deklaracji?To dopiero 3mce jak napisalas.Porozmawiaj o tej dziewczynie z NIm,zeby uspokoic Swoje podejrzenia,moze spotkajcie sie w 3,wtedy ocenisz sytuacje,czy to zwykla przyjazn,czy moze robia Ci boki.

Gość marica123
Chyba jak by mi robili boki to bym nie poznala tego bo by sie z tym kryli.. Nie wiem czy nie lepiej jest zakazac im kontaktu, powiedziec ze albo ona abo ja, bo ja nie scierpie tej dziwki, tymbardziej ze wiem ze ona chyba ze swoim facetem ma jakis luzny zwiazek i takie rzeczy do niego wypisuje. Najgorsze jest to ze oni maja od czasu do czasu tez powiazania biznesowe i chyba chcialby znia po tym wzgledem tez kontakt trzymac. A co jak sie spytam o ta wiadomosc, on mi jej nie pokaze bo sadzw ze wcale jej nie wyslal:(((((((((((

Gość mireczkowataa
a dlaczego od razu nazywasz ją dziwką? Przecież nie robi nic, czego by Twój chłopak nie akceptował. Ja bym poczekała, w ogóle nie rozumiem dlaczego grzebałaś w jego prywatnych wiadomościach- masz 33lata , powinnaś juz chyba wiedzieć, ze to niedopuszczalne :) Krótko jesteście razem, poczekaj i nie zachowuj sie jak nastolatka.

Gość marica123
Dlatego, ze prze to zburzyl po czesci moje zaufanie.