Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starośc nie radość

co na zmarchy jest skuteczne

Polecane posty

Gość starośc nie radość

ostatnio jakoś widoczne bardziej mam zmarszczki - bruzdy nosowe i ta miedzy brwiami paskuda. Stosujecie coś, co w jakiś sposób je spłyci albo chociaż zahamuje pogłębianie?

Gość tylko to
dieta na zmarchy

Gość Sissi__
poczytaj o kremie LOCACID. On oprócz działania przeciwtrądzikowego również działa na zdrową skórę i złuszcza ją, "napina". Posmaruj w miejscu zmarszczki. Może ci troszkę skóra schodzić w tym miejscu. Lepiej się eksponować skóry na słońce w okresie używania. Bardzo dobra na oczyszczenie naskórka i jego napięcie działa maseczka z zielonej glinki kambryjskiej Dermaglin ( z naturalnych składników). Kup sobie w aptece jeszcze maść nagietkową lub rumiankową Elissa i witaminę E w olejku. Po zrobieniu zabiegu Locacidem oraz maseczki ściągającej, jednego dnia wklep witaminę, drugiego maść rumiankową. Do tego rób regularnie peeling skóry oraz używaj odżywczego kremu (najlepiej dziecinnego-najmniej chemii).

Gość tylko to
http://kobieta.wp.pl/kat,26369,title,Cudow-nie-ma-czyli-wyniki-testu-kremow-pod-oczy,wid,11735560,wiadomosc.html?ticaid=1e2a4

Gość ciekawe skąd się biorą
takie idiotki, które na wszystkie choroby i problemy polecają dietę i tłumaczą że wszystkie dolegliwości są spowodowane pasożytami:-o Widać, ich mózg nie przyswaja więcej informacji. Co za ograniczenie! Takm już widzę, jak po diecie zmarszczka sama zniknie.:-o

Gość ciekawe skąd się biorą
Tak, już widzę

Gość Lidka Kozłowska
skąd się biorą takie idiotki które nie widzą że dieta to podstawa zdrowego wyglądu ?

Gość ha hahhahahahahahahha
Tak tak dieta na wszystko :D Ciekawe tylko dlaczego ci zdrowo odzywaiający sie witarianie,weganie ,wegetarianie ( ile nazw :D) wyglądają jak strzępy człowieka? Wychudzeni , podkrazone oczy ,sucha skora, znerwicowani ,zycią ciągle dietą ,zwierzetami i chorobami , nie mozna z nimi pogadac odrazu wrzask :O Najlepsze jest to ,ze oni uwazają sie za młodo wyglądających ,bez zmarszczek ,okazy zdrowia. Na zmarchy uzywam retinolu + witaminy C , znacznie sie zmniejszczyly ale cudów nie ma.

Gość starośc nie radość
Dzięki za wypowiedzi :) Gdyby dieta była cudownym lekiem na wszystko, bogacze jedliby wyhodowane dla nich specjalnie superzdrowe pożywienie i nie mieliby zmarszczek oraz żyli w zdrowiu długie lata. Prawdą jednak jest to, że jeśli się nie dostarcza odpowiednich składników, odbija się to na wyglądzie. Nie ma to jednak takiego prostego przełożenia, niestety:) Czytam o tym kremie LOCACID i niestety, już widzę, że nie będę mogła go używać - mam zaleczony trądzik różowaty i nie mam ochoty na powtórkę. może to tylko pozimowe zmęczenie materiału...

Gość Popatrz na tych ludzi
ha hahhahahahahahahha- ciekawe gdzie ty takich ludzi widzisz, sama sobie ich wymyślasz i chialabyś żeby tak wygladali a tym czasem rze zywistosci jest piekna.

Lidka Kozłowska - zrozum ze dieta nie naprawi zmarszczek , to fizycznie nie mozliwe , w pewnym wieku zmarszczki SĄ , MUSZĄ byc i koniec kropka. Nie wyskakuj mi tylko zj jakimś ludem Bantu , Japonkami czy innymi Amazonkami. W pewnym wieku kazdego dopadają zmarchy ,taka jest kolejnosc w naturze. Aha i jeszcze pomagają filtry UV , chronią przed fotostarzeniem ktore powoduje nawiecej szkód jesli chodzi o urode

no i zaczyna sie... teraz bedą pokazywac jakies filmiki z youtube o jakis ludziach ja stąd spada, autorko radze zalozyc nowy topik bo ten ci rozwalą zaraz ,pojawią sie posty o robakach i grzybicy 🖐️

Gość hahah bogacze
bogacze to wpierdalaja padline i ida na botox i opercjae plastyczne.

Gość Lidka Kozłowska
Nie mam zamiru z niczym tutaj wyskaiwac bo mam to gdzies w co ty sobie wierzysz 🖐️

Gość a biedni jedzą trawe
Operacje są najlepsze na zmarszczki :) efekt gwarantowany

Gość pfff nie mam zamiaru
rozwalać żadnego topicu. Smarujcie się czym tam chcecie :) Walkę najepiej toczyć od wewnątrz i na zwenątrz.

Gość lalamido try ty tyu
biedni to jedza pasztet i mielonke z biedronki :)

Gość Lidia Kozłowska i tylko to
jestem jedną i tą samą kretynką, która na niczym się nie zna, a zaśmieca tylko forum głupotami

Gość Kozłowska stara
jesteś a głupia jak but. Można się świetnie odżywiać a mieć zmarszczki bo to naturalna kolej rzeczy. Tak samo jak możesz się świetnie odżywiać i zapaść na poważne choroby, raka etc. Wpływają na to geny i inne czynniki. Trzeba być naprawdę przygłupiastą babą by pisać w tym wieku takie idiotyzmy, że dieta wyleczy wszystkie choroby i zmarszczki. Puknij się w ten pusty łeb!

Gość starośc nie radość
surowe warzywa i owoce jem w ilościach niezbędnych ale nie przepadam. Szczególnie poza sezonem. co np miałabym jeść na tzw polskim przednówku? Zeszłoroczne okopowe czy importowane opryskane przeciwpleśniowym sosem owoce i warzywa z cieplejszych rejonów? wolę gotowane lub duszone warzywa z mrożonek albo kiszoną kapustę. oczywiście do pysznego mięsa i reszty dobrodziejstw spożywczych :) Temat był o zmarszczkach.. :) może znacie jakieś sposoby coś pomiędzy kremami , które podobno nie działają ,a operacjami plastycznymi?

Gość germanistka86
Polecam serię zabiegów kwasem migdałowym. Miałam lekkie zmarszczki i pomogło. A na co dzień dobry krem nawilżający.

Gość Kasia to ja
oj głupi ten nasz naród głupi jak but z lewej nogi :)