Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca mamma

Drogie mamy doradźcie, co kupić dziecku na dwór

Polecane posty

Gość pytajaca mamma

Jestem mamą 2,5 l. bliźniaków. Chciałabym kupić dzieciom coś do jeżdżenia na podwórku. Z moich obserwacji: są za mali na rowerek, żeby się nauczyć potrzeba trochę czasu a ja chcę dla nich coś, na co mogliby od razu wsiąść i pojeździć. Chodzi o urozmaicenie spaceru. Myślałam o takich odpychaczach, ale nie wiem, czy to zda egzamin u takich większych dzieci. Proszę o pomoc.

hmm wczoraj czytałam na jakims topiku ze takie odpychacze są od 2 lat, moja corka ma 15 miesięcy i ma taki plastikowy samochodzik i radzi nim sobie swietnie, sama chętnie poczytam rady innych mam, a wlasnie co sądzicie o tych plastikowych rowerkach z rączką z tyłu 3w 1, sprawdzają sie???

Bikery czyli rowerki biegowe są od 2 lat a jezdziki od roczku. W twoim przypadku polecam hulajnogi. Świetne urozmaicenie spaceru i na pewno sie szybko nauczą.

Gość pytajaca mamma
Mamaoscara A czy masz taki jeździk? Chodzi mi o to, żeby to nie był bubel, tzn. śmierdzący plastik :o Kilka razy niestety nacięłam się na takie rzeczy. Ten mini morris wygląda fajnie, myślę, że zdałby u nas egzamin, tylko pytanie, czy jest wart kupna?

Jest mnóstwo takich autek na Allegro:-) z tym Rowerkiem to sprawdza sie ale chyba tylko przy jednym dziecku bo tak jedz sobie z blisniakami to troszkę moim zdaniem cieżko by było ale jak kto woli:-)

Gość pytajaca mamma
No właśnie u nas rowerki biegowe odpadają, hulajnogi niestety też. Jak wychodzę z nimi sama na dwór, a tak jest najczęściej, muszę mieć coś stabilnego i w miarę do ogarnięcia. Oni teraz szaleją na punkcie samochodów, tylko chciałabym mieć pewność, że ten mini morris nie rozwali się po pierwszym spacerze i na dzień dobry nie odpadną koła itd.

Gość pytajaca mamma
Mam dla nich wozy policyjne z Little tikes (z dachem) ale dosyć ciężko im to idzie.