Gość okiniao2 Napisano Marzec 27, 2012 Witam Wszystkich, nazywam się Kinga Wiśniewska, jestem studentką pielęgniarstwa na Uniwersytecie Jagiellońskim. Piszę pracę magisterską na temat sprawności funkcjonalnej osób chorych na reumatoidalne zapalenie stawów.W związku z tym bardzo prosiłabym Was o pomoc w wypełnieniu ankiet. Ankieta jest dostępna w pliku worda, można ją ściągnąć po kliknięciu w nazwę pliku tj. narzędzia badawcze na stronie: http://speedy.sh/JGdpa/narzedzia-badawcze.doc Zdaję sobie sprawę z tego, że taka forma wypełnienia ankiety nie jest szybka i przyjemna ale zawiera ona różne formy pytań przez co trudno ją zamieścić na stronie internetowej w formie ankiety. Bardzo zależy mi na wypełnieniu jej, każda ilość będzie mi pomocna dlatego jeszcze raz proszę o wsparcie Bardzo prosiłabym o odesłanie jej na adres: kinga.wisniewska88@gmail.com Można również pisać do mnie bezpośrednio a odeślę plik z ankietą do wypełnienia. Chętnie odpowiem na wszystkie pytania. Mam nadzieję że ktoś się skusi na wypełnienie ankiety Dziękuję bardzo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach